13 oktober 2011 -- 19:26

Bestebolla er i byen for helgen! Å gå turer på Nordstrand med Gina er noe av det hyggeligste som går an. Den jenta er en vandrende solstråle. Å ha sånne venner er virkelig gull verdt!

I dag pratet vi masse om hvor mye vi elsker Nordstrand. Nesten så jeg lurer på om vi bør oppsøke hjelp, dere skal høre hvordan vi prater, haha. Tiden gikk som vanlig veldig fort, men forhåpentligvis er det ikke lenge til neste gang. Åh, hvorfor må venner studere andre steder enn i Oslo? Ikke lenge til juleferien nå, da kommer alle hjem!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Så kos 🙂 Fine bilder, elsker høstværet slik det er nå!

 2. Nordstrand in my heart <3

 3. Elise sier:

  Så koselig! 😀

 4. A sier:

  Det så rktig så trivelig ut, heldig med været 🙂 Her i Trondheim er det IKKE varmt nok å gå i tynn jakke lenger. Får seriøst nesten ørebetennelse av å være ute på tur!

 5. Ingrid sier:

  Eg elske haustbildene dine! Fargar, fargar, sol, skjerf og meir fargar. Deilige Oslo!

 6. Cecilie sier:

  Hei Kamilla!

  Ser av noen innlegg nedover at du er så flink til å trene, opptil to økter om dagen til og med. Jeg bare lurer på om du har noen tips for å komme i gang med trening? Jeg er student på et ganke krevende studie, og skolen tar ganske mye tid. Har dårlig samvittighet hver dag for at jeg ikke trener, men kommer liksom ikke i gang med noen ting, og har så lite overskudd, og tenker at regelmessig trening ville hjulpet på det. Studerer du, og hvordan får du tid til all trening i tillegg? Litt utfordrende å spise sunt som student synes jeg også, blir dårlig kosthold i eksamensperioder synes jeg. Har du noen gode råd? Synes du er utrolig flink og målrettet som trener så mye og når målene dine med vektnedgangen! Superbra!:-)

  Hei! 🙂 Takk for fine ord. Jeg har laget noen innlegg dét, så du bør sjekke under kategorien «trening» i margen til høyre. Bare å bla litt, de innleggene med mye tekst er de interessante for deg 😉 Når det kommer til tid så er dette en prioritering. Jeg studerer på fulltid, trener, og sover mye. I tillegg liker jeg å ha tid til å være sosial, så det er rett og slett bare snakk om planlegging og prioriteringer. På søndager setter jeg opp den kommende uken i iCal, og da ser jeg raskt hvor det vil bli tid til trening, og da skriver jeg inn trening på de tidspunktene. Og så følger jeg det, enkelt og greit. Har du først motivasjonen på plass, så går det lett som bare det. Altså har ikke jeg det problemet lenger 😉 Når det kommer til kostholdet så er jeg litt enig. Igjen gjelder det å planlegge. Jeg har alltid en atkinsbar, en frukt og en flaske vitaminvann i veska på skolen, slik at jeg ikke skal ty til sukkerholdige løsninger hvis det blir krise. Det kan være lurt å ha med seg noen knekkebrød og en tubeost for eksempel, eller lage en sandwich med grovt brød. Håper dette hjalp deg noe. Bare å spørre mer, så svarer jeg så godt jeg klarer. 🙂 God lørdag!

 7. Charlotte sier:

  Åh, så koselig! 🙂 Jeg elsker det røde skjerfet hennes, det var nydelig!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.