8 kommentarer til “Min lørdag i bilder

 1. Lisa

  Ah, hunden er definitivt menneskets beste venn!

  Svar: Absolutt! I hvert fall de som har fått god oppdragelse. Da blir de jo som et familiemedlem <3

  Svar
 2. Cecilie Maria

  Hehehe, må le av voffsen i gjørmen – kjenner til det, for å si det sånn! Det gøyeste som fins er visst å bakse rundt i tykt mudder… 😀

  Ser ut som et herlig sted å gå tur! Hvor er det?

  Svar: Jaaaa, man vet jo ikke om man skal le eller grine. Var riktignok min turkamerat sin “feil” ettersom han kastet en pinne ut i gjørma, haha. Hun hadde riktignok ikke trengt å LEGGE seg ned… 😆 Heldigvis hoppet hun uti en bekk like etterpå, og fikk av seg det meste.

  Det er i Østmarka. Bildene er tatt på ruten fra Skullerud til Østmarkskapellet, og så ved Grønmo golfbane 🙂 Veldig fin tur! Hadde gjort seg bedre uten all gjørmen og de glatte steinene, men det er jo sånn naturen er 😉

  Svar
 3. Cupcakes og Champagne

  Øya i gjørma var herlig, det var søtt, men gud… for et griseri og en vaskejobb det blir etterpå 🙂

  Svar: Haha 😀 Hun tok seg heldigvis av vaskejobben selv – i en bekk. Måtte bare tørke litt med et håndkle da vi kom hjem 🙂 Ble ganske fortvila da hun løp uti der, det skal nevnes 😆

  Svar
 4. Anniken

  Ser helt herlig ut!
  Men du, kan ikke du begynne å legge ut turforslag og vise på kart? Synes så mange av turene dine ser sååå fine ut, bor i Oslo selv og elsker å gå turer, men begynner å gå tom for ruter 🙂 Hadd vært kjempegøy å få noen turforslag, for du ser ut til å finne de fine rutene!

  Svar: Jeg gjorde det på en del skiturer i vinter, så kan vurdere om jeg legger ut noen kart fremover 😉 Liker slike forslag! Et tips til deg er å gå inn på skiforeningen sin markadatabase HER. Vet ikke hvor i Oslo du bor, men der kan du finne den marka som er nærmest deg, og så finne turforslag der 😉 Veldig kjekk side, med både kart og veibeskrivelser, i tillegg til forskjellige vanskelighetsgrader, distanse, og annen info. I Østmarka er det veldig populært å gå rundt Nøklevann – ca én mil. Du kan starte og avslutte turen mange forskjellige steder. Jeg foretrekker Skullerud, men starter også noen ganger fra Bøler, alt ettersom hvem jeg går med 🙂 I tillegg er NRK og Turistforeningen sin side UT.no et nyttig verktøy for å planlegge turer. Håper dette var noe til hjelp i hvert fall.

  Svar
 5. Anniken

  Takk for raskt svar! Har sett UT.no, men den over var ny – tusen takk 😀 Er Østmarka jeg er mest interessert i, så da skal jeg sjekke det ut!

  PS:Takk, takk, takk for at du er slik en flink og herlig blogger som inspirerer i en tung hverdag! Og ikke minst for at du svarer så fint og utfyllende på kommentarer 🙂

  Svar: Som begynnertur i Østmarka så vil jeg absolutt anbefale turen rundt Nøklevann. Grusvei rundt hele, godt markert, og i det hele tatt ganske flott. På søndager er det riktignok ganske mange andre som også går den turen. 🙂 Du får si i fra hvis du finner noen fine turer da, jeg er jo interessert selv 😀 Og BARE hyggelig! Takk for så koselige ord! Liker ikke å lese at du har en tung hverdag, men hvis det å gå inn hit kan inspirere så er det alt jeg ønsker! 🙂 Håper du får en fin mandagskveld, og en fin uke videre! Glad jeg har sånne lesere som deg!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *