27 oktober 2011 -- 7:17

I forbindelse med treningsinnleggene på søndager har jeg fått spørsmål om hva jeg trener i. Standard er sko, tights, t-skjorte. Og selvsagt truse, sokker og sportsbh. Også har det seg sånn at alt jeg trener i er fra Nike, utenom trusene. Blir ikke sponset av dem altså, men det er heller ikke helt tilfeldig. Jeg er rett og slett knallfornøyd med alt jeg har derfra. Klær som transporterer fuktighet, sko som er gode på foten, og fint design.

Inne: Nike Lunarglide 3.0 og to par Nike Free 2.0. Free’ene er favorittene. Som dere ser er det bilde av gress på sålene, nettopp fordi de skal gi noe av den barfotfølelsen. Skoen er svært myk (du kan rulle den helt sammen) og i tillegg veier den så og si ingenting. Jeg liker også (hvordan skal jeg forklare dette?!) at skolissen ikke er nødvendig. Altså skoen er en slags slip-on-sko, uten sånn… halvløst felt foran? Herlighet, for en forklaring. Forhåpentligvis ser/skjønner dere hva jeg mener.

Spinning: Disse er faktisk ikke fra Nike, men fra Scott. Da jeg kjøpte ny sykkel i våres kjøpte jeg kombipedaler, slik at disse skoene kan brukes både på spinning og når jeg sykler ute. Ge-ni-alt! Skoen sitter da fast på pedalen, og en får brukt mye mer av beinets kraft i hvert tråkk.

Ute: Når jeg løper ute bruker jeg som regel Lunarglide fra «inne»-utvalget. Når jeg går derimot, da er utvalget større. Bruker det jeg føler for – liker alle godt.

Åtte av parene er kjøpt i utlandet, det er absolutt en grei faktor å få med seg. MYE billigere i utlandet, og gjerne mye større utvalg. NikeTown i New York er jo rene himmelriket!

Å vise dere alle treningsklærne mine ser jeg ikke poenget i. Det er ganske mye, og det er konstant noe som ligger til vask. Også her er det Nike som gjelder. Rosa og svart. Liker å være gjennomført, hehe. Hanskene er riktignok grå, men det får gå. (Ikke ofte jeg avslutter innleggene mine med RIM!)

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Så masse fint treningsutstyr! Jeg elsker også Nike, i alle fall sko og tightsene.

 2. Jeg er ganske selektiv når det gjelder treningstøy, og jeg bruker kun Nike (med to unntak; dansebukser og aerobicsko) Jeg elsker også måten klærne til Nike puster på, modellene sitter fint på min kropp og kvaliteten er super! Yey go Nike! Synes vi begge to burde bli sponset av Nike 😉

 3. Sequin sier:

  Jippi, elsker treningstøy! Nå ha jeg skaffet meg personligtrener, så de neste 10 ukene blir veldig spennende, mye fokus på styrke og mer def muskler…wæææ

 4. Nike har mye bra.. 🙂 Ingen tvil om det, men synes prisen er litt høy :/ Flott og inspirerende innlegg <3

 5. Maren Melstveit sier:

  Å kjøpe nytt treningstøy er SÅ bra motivasjon! Foressten så har jeg kommet tilbake i treningsformen denne uken slik jeg planla. 4 økter så langt, kjempefornøyd! =)

 6. Maja sier:

  Da tenker vi fullstendig likt når det kommer til treningstøy. 😀 Ohyeah! Unntakene mine er vel terrengskoene mine fra Aasics (fant ingen gode, vanntette terrengsko fra Nike da jeg skulle kjøpe) og deltager-skjortene mine fra diverse løp som jeg bare MÅ bruke for å skryte litt av å ha gjennomført. *fnis* Ellers er det Nike all the way, altså! 😀

  Apropos. Vet du hvordan prisene på Nike er i London? Funderer på å oppdatere treningsgarderoben litt der borte, serru. 🙂

 7. Marita sier:

  Der var det en del sko ja:) Greit å kunne bytte litt innimellom!

 8. Anette sier:

  Nike er absolutt mitt favorittmerke også. Likte de joggeskoene veldig godt. Jeg får ønske meg slike i julegave 😛

 9. gladogsunn sier:

  Så mye fint treningstøy! Nike er absolut en favoritt hos meg også 😉

 10. Nina C. sier:

  Kjempe fint treningstøy:) morsomt er det å trene hvis man har det rette treningstøyet å ha på seg!:)

 11. Ida sier:

  Nike er genialt! Sverger til det selv, får nesten dårlig samvittighet hvis jeg kjøper noe annet. Hehe. Er jo så superfornøyd med Nike 🙂

 12. Takk for kommentar – og så morsomt! Jeg har egentlig lest bloggen din i flere år, men så dabbet det litt av med alle leseblogger en periode, så kom jeg på din når du kommenterte hos meg – hurra!

  Jeg er som deg – elsker nike! Det er så bra passform, design, kvalitet, at jeg får aldri nok:) Elsker også mine lunarglide 3.0! Anbefaler deg å sjekke ut http://www.ladyfootlocker.com, de er nesten først ute med de nyeste nike skomodellene, og til en meeget rimelig pris 🙂

 13. Elise sier:

  Fine sko! Har veldig lyst på et par nye treningssko 🙂

 14. Tori sier:

  Har nye sko på ønskelisten så lurer på hvordan lunarglide er i dempingen? Er ganske viktig for meg at skoen har god demping i og med at jeg løper mye ut på asfalt. Liker nike godt, men mange andre merker har også mye bra treningsklær. Er student så handler ofte billig på nettet eller på salg, funker fint for meg:)

 15. susanna sier:

  Jeg er enig at selve nike-shox skoene er utrolig herlig å gå med, etter egen erfaring i litt over ett år, kanskje to? Selvsagt ute, både når jeg jogger og går, men jeg har i stor grad gått over til Asics. Siden jeg syntes at skoene er bedre på min fot, men jeg har flere som sier det motsatte til meg, faren min sverger derimot til Adidas, og det har han gjort i alle år, i fjor var jeg «dum» nok til å kjøpe ett par Asics til han, og de er ikke blitt brukt til noe annet enn turerer i hagen med.. Når det kommer til klær, er det viktigste for meg at de sitter bra, design og det der ikke så viktig for meg 🙂

  Svar: Hahahaha, faren din! Så søtt. Skikkelig trofast, det er bra. Prøvde et par gode Asics-sko for en stund siden, men så prøvde jeg Nike Free rett etterpå, og da gikk jeg for dem.

 16. Herregud for joggesko du har, Kamilla! Hehe, fikk nesten litt sjokk… Hehe, men jeg er veldig enig med deg i det at nike alltid gjør en fornøyd. Dryfit <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.