Girls night

Jentekveld på en søndag. Glutenfritt og sukkerfritt, that’s how we roll. Den sjokoladekaken der… Altså. NAM!

Brukte oppskrift fra FunksjonellMat (som vanlig), med noen små endringer her og der. Tilsatte for eksempel bourbon-vanilje, og toppet med sukrinmelisglasur. Bør absolutt lages dagen før den skal serveres. Oppbevar i kjøleskap, og ta ut noen timer før gjestene kommer. Ikke siste gangen jeg lagde den, for å si det sånn.

Som dere ser er muffinsene preget av rosa sløyfe-aksjonen, noe jeg skriver om en annen dag. God mandag!

9 kommentarer til “Girls night

 1. Tonerose

  Hei! Så fin blogg du har!! Jeg fikk link fra søstra mi om oppskriften din på makroner – de står i ovnen nå!! første runde gikk inn i stad, men de ble litt tykke.. Men uff, det er jo ILLE å ha mange slike som man ikke kan servere.. hihi. Farlig godt!

  Jeg håper du får en herlig uke!! flinke deg som trener massssssevis!!

  Klem!

  Svar
 2. katrin

  Hei! litt off-topic det her, men du som er så interessert i kosthold og trening, har du aldri vurdert å studere til å bli ernæringsfysiolog? Det virker jo som noe som hadde vært midt i blinken for deg!:)

  Svar: Hei! Jeg har studert kosthold og helse ett år. Jeg er utrolig interessert i det, og er glad jeg tok det året, men det er ikke noe jeg ønsker å drive med videre. Jeg synes rett og slett at det er så utrolig mye dumt og misledende som skrives om trening og kosthold, og jeg orker ikke tanken på å være en del av noe slikt. Det får holde at det er en hobby, og at jeg selv kan ta nytte av det 🙂 Også hjelper jeg flere rundt meg, noe de setter veldig pris på. Så jeg får lekt litt proff, hehe.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *