Fjell etter fjell

SE den utsikten! Bare flott, norsk natur så langt øyet kan se! Fjell etter fjell etter fjell etter fjell…

Skal ikke gå så langt som å si at jeg kunne bosatt meg der oppe, men jeg skulle helt klart ønske at jeg befant meg på fjellet litt oftere. I sommerhalvåret, vel å merke.

10 kommentarer til “Fjell etter fjell

 1. Elisabeth (fetche)

  Fantastisk! skal på fjellet neste helg og det har jeg gledet meg til. Nå gleder jeg meg enda mer 😀 og enig med deg, skulle gjerne ha vært på fjellet oftere!

  Svar
 2. Maja

  …det der ser HELT fantastisk ut! Ah! Nå vil jeg til Vestlandet og gå i fjellet til sætra vår der oppe!

  Svar
 3. Mette

  Det er jo på vinteren at fjellet er vakrest! Snødekte topper så langt øyet kan se.. Så er det så mye morsommere å komme seg nedover igjen med ski på beina 😉

  Svar: Hehe, din mening 😉 Jeg foretrekker helt klart når det er bart på bakken.

  Svar
 4. Trine

  Åh, norsk natur er det beste som finnes!! Og fjell, enten det er sommer eller vinter! <3 I sommer var jeg og kjæresten på en tredagers telttur over fjellet, gikk så langt at jeg fremdeles ikke kan tro det, hadde så vondt at jeg trodde jeg skulle dø og var så sliten at jeg ville bare legge meg ned. Men det er noe av det jeg husker best og savner mest med hele sommeren. Norsk natur er FANTASTISK!

  Svar
 5. Maren Melstveit

  Norsk natur må være noe av det fineste som finnes! Litt flaut å si, men var faktisk ikke før i sommer at jeg lærte å sette skikkelig pris på det å gå en tur i fjellet. Det er faktisk ingenting som kan måle seg med det! DEN FØLELSEN, sier jeg bare.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *