20 oktober 2011 -- 19:24

Etter å ha levert en eksamensoppgave i dag tok jeg meg en pause fra skolearbeidet, og lagde like meg gjerne en ønskeliste. Enkelte av tingene har ligget i «spar-penger-til-dette»-mappen min i månedsvis. Og en av tingene er straks på vei hjem til meg… Ønskeliste er tegn på luksus! Har jo faktisk alt jeg trenger.

iPad, Bruka Design-skåler, Kitchen Aid kjøkkenmaskin, Balenciaga clutch i rosa (den grå trenger en kjæreste), løpetights, Nike+ SportsWatch GPS, en leilighet (ev. et hus) med et fantastisk kjøkken (slik at jeg kan kokkelere i det uendelige), Jeffrey Campell Lita Spike.

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Trine sier:

  Det kunne nesten vært min ønskeliste jo! Bortsett fra Litas (liker ikke de), iPad og leilighet (har en allerede ;), men ÅH så godt det hadde gjort seg med akkurat DEN kjøkkenmaskinen <3

  Svar: Jaaa! DEN! 😀

 2. susanna sier:

  Du har lyst på en rosa kjøkkenmaskin? 😉

  Svar: Ikke en hvilken som helst kjøkkenmaskin. En fra Kitchen Aid. Fargen er ikke så viktig.

 3. Maja sier:

  Gratulerer med vel overstått eksamensoppgave!! 😀 Da er en ønskeliste absolutt på sin plass. 😉 Syns selv Bruka Design-skålene er SÅ fine. 😀 Har faktisk et par av dem – en til Godis og en til Dipp! Tar gjerne en til Snacks og en til Chips også. Ellers hadde ikke Balenciaga-clutch vært så dumt det heller, men tror heller jeg får satse på en iPhone og sparing til Londontur i desember først. 😉

  Svar: Takker! 🙂 Ja, liker designet så godt. Har lyst på popcorn (selv om jeg ikke liker det selv), chips, godis, dipp, snacks og jordgubbar. Haha 😀

 4. Hilde sier:

  Jeg har så utrolig lyst på Jeffrey Campell Lita Spike! Åhh, drømmeskoene <3 Jeg kjøpte meg nettopp ny treningstights, shorts og joggesko fra Nike, så det behovet er nok dekket 😉

  Svar: Ah, deilig med nytt treningsutstyr!

 5. Haha, jeg elsker at du ønsker deg en Kitchen Aid maskin og et kjøkken : D

  Svar: Hihi <3

 6. Luisa sier:

  Akkurat dette kunne vært min ønskeliste, alt sammen!

 7. Mange fine ønsker her 🙂

 8. Maria sier:

  Har de skålene i hvit <3 iPad, clutchen og skoa hadde jeg ikke sagt nei til ;D

 9. Hehe ikke helt ulik min ønskeliste gitt 😉
  Kjøkkenmaskinen har jeg fått og elsker den!

 10. Monique Lund sier:

  SÅ velfortjent! Er fantastisk å kunne levere eksamensoppgave for så å unne seg litt – det er god motivasjon det! 🙂 Jeg kunne tenke meg sånn ca alt her! 😀

  Ha en super helg søte – og gratulerer med vel overstått! 🙂

  Svar: <3 Du er god!

 11. Elisabeth (fetche) sier:

  Åh, DET var drømmekjøkkenet sitt det! 😀

  Svar: Det VAR nok det, fetche. Tror kanskje du må gi meg det til jul, ja…

 12. Elise sier:

  Ah, masse fint! Kitchen Aid kjøkkenmaskin skal jeg ha en gang i tiden 🙂

 13. Karoline sier:

  Kitchen Aid kjøkkenmaskinene er jo KULE. Vil ha en i rød 😀 Lita Spike er på vei til meg as we speak, hihi! Hadde i grunn ikke gjort noe med en fin leilighet og en Balenciaga clutch heller. Liker ønskelisten din!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.