25 september 2011 -- 10:54

Uke 38 har vært en bra uke! Har ikke hatt tid til mye annet enn skole og trening, men heldigvis kan de to tingene gjøres ganske sosiale, og da er jeg fornøyd. Og har jeg i tillegg fått tid til å prate litt med Lene på Skype, og spise god mat, da er uken fullkommen. Slik har treningsøktene sett ut for min del. Veldig fornøyd!

Kommer ikke over hvor fantastiske disse skoene er. Har dem i svart/rosa óg. Anbefales virkelig!

Tor-Arne har pålagt meg en hviledag i dag, så da blir det en gåtur kombinert med litt fotografering. Koselig!

Har dere trent noe denne uken?

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Kine sier:

  Har akkurat begynt å trene igjen etter sånn ca. 2(!) år uten noenting. Jippi! Var på en Zumbatime på mandag og løp 3 kilometer på mølla på onsdag… hehe, har aldri løpt særlig mye, så etter 3 kilometer var jeg kaputt og rød som en tomat i ansiktet! Greit å ikke presse seg selv for hardt i begynnelsen, da mister jeg all motivasjon 🙂 Gleder meg til fortsettelsen 🙂 Kjempeglad for det billige studenttilbudet vi på UiO får 🙂

  Svar: Så flink du er! 😀 Kjempebra jobba *applaus*

 2. Luisa sier:

  Gleder meg sånn til å gå og trene nå, hihi, denne uga SKAL jeg starte 🙂 Må bare lære meg å gå igjen haha.. Og fin ukes oppsummering! Gleder meg til å se bildene fra turen din 🙂

  Svar: Spennende! 😀 Lykke til!

 3. M sier:

  Hva slags sko er det? Ser det er Nike, men hva slags merke??

  Svar: Nike Free Run 2.0 🙂

 4. Kamilla sier:

  Herregud så flink du er, Kamilla! Jeg blir så inspirert av deg, og får nesten dårlig samvittighet for at jeg ikke klarer å makke meg til å være nesten like flink!

 5. Susann sier:

  Åå, du er så flink!! 🙂 Jeg SKAL få tak i de skoene snart. Selger de kun i svart her jeg bor, men har så lyst på de i lys farge.

 6. Tonje sier:

  Wow, du er superflink! All grunn til å være fornøyd med deg selv her. Jeg har tilbakelagt to styrketreninger og to kondisjonstreninger. Får vel si meg fornøyd med det. I dag har det blitt en 5 km gåtur 🙂

 7. Jeg lurer på om jeg kjørte forbi deg i går ved Ljan Kirke. Kan det stemme? 🙂

  Svar: Ja! Det gjorde du 😀 Så ut som at din kjære mann skulle bite av deg hånden, haha 😀

 8. Jeg savner å være student å ha fleksibiliteten til å trene når man vil.. Jeg har trent to ganger på treningssenteret, hatt to lange gåturer og en egentrening til treningsdvd denne uken, så er greit fornøyd 🙂

 9. Andrea sier:

  Hvor lang tid bruker du ca. når du løper rundt 7 km? 🙂

  Svar: Kommer an på dagsformen, og om det er ute eller inne. Inne pleier å holde meg på mellom 9km/t og 11 km/t. Så det blir som regel i underkant av tre kvarter. De første 5 minuttene går jeg alltid i 6,5-7km/t. Ute varierer tiden en del, ettersom jeg pleier å velge løyper med stor variasjon av nedover/oppoverbakker. Håper det var greit svar på spørsmålet 🙂

 10. Lena sier:

  Du er jo superflink til å trene! Har du lagt opp treningsprogrammer med PT? 🙂

  Svar: Takk for det 🙂 Styrketreningene er relativt profft lagt opp (følger riktignok ikke et skjema lenger – kan tingene ganske greit i hodet), men ukesprogrammet, løpingen og treningen generelt tar jeg egentlig bare på feelingen. En god kompis av meg har vært PT i snart tre år, og han er imponert over fremgangen min, så da regner jeg med at jeg gjør noe riktig, hehe. Likte å lese om din nyoppdagne treningsglede 😀 Way to go!

 11. Lena sier:

  Åja, så heldig du er som har han da! Jeg tviler ikke på at du har hatt fremgang, du trener jo så regelmessig og riktig om jeg kan si det, med tanke på alt jeg leser om trening 🙂 Takk, er ganske så fornøyd med det 😀

  Svar: Det har du all grunn til 😀 Vi får stå på begge to!

 12. Tori sier:

  Du er så flink, blir virkelig inspirert!
  Trente styrke og utholdenhet en dag forrige uke. Kunne virkelig tenkt meg å bli flinkere på treningsfronten, må vel bare hive meg i det 🙂

  Svar: Takk! 🙂 Så bra jobba. Det er bare å komme i gang. Husk at det ikke er lurt å presse seg for mye i starten, da mister man fort motivasjonen.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.