I get by with a little help from my friends

Nok en koselig kaffedate med Sofie. Hun er en utrolig god samtalepartner. Og så morsom! Sånne venner må man ta godt vare på. Har kjent Sofie siden barnehagen, så jeg vil påstå at vi har vært ganske gode til å holde vennskapet vedlike. Vi pratet en del om det å miste de rundt seg, så resten av ettermiddagen gikk jeg og tenkte på alle de fine menneskene jeg kjenner, og hvor sårbar man egentlig er når man tillater seg selv å bli glad i et annet menneske. Det er vel verdt det, vil jeg tro.

Nå stikker jeg på en liten handlerunde, og så på trening. For tre uker siden begynte jeg å skrive ned hva jeg har trent for hver økt, så den kan jeg godt dele med dere i morgen. Ganske motiverende å se hva man har klart.

7 kommentarer til “I get by with a little help from my friends

 1. Lisa

  Veldig rart hvor mange motsetninger kjærligheten har; sårbar, glad, lei… Men sant som du sier, det er verdt det! Fint innlegg. : )

  Svar
 2. Karoline Natalia

  Jeg så deg på trikken i går, altså lørdag : ) Men oppdaget ikke at det var deg før jeg hadde satt meg langt bak deg, så gav meg ikke til kjenne. Sjalu på Balenciaga clutchen din forresten, den er fiin.

  Svar: Olala! Neste gang får du gi et hint 🙂 Jeg bor jo på trikken, så det bør bli en neste gang, haha.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *