2 september 2011 -- 18:12

Har vært med Sofie i dag! For en herlig jente. Har kjent henne siden mitt første leveår, og det er fortsatt emner som kun kan diskuteres med Sofie. Vi har like meninger om så utrolig mye. Vi hadde en koselig kaffedate på Lambertseter senter, før jeg dro til SATS for å løpe. Ble veldig fornøyd med økten. Vurderer å gjenta den i morgen, før jeg drar i konfirmasjon. Får se når jeg våkner. Som dere kanskje har skjønt så prioriterer jeg søvn høyt. Har så utrolig god seng, med så utrolig god dyne, og fem utrolig gode puter. Ah, gleder meg til å sove.

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Maren Melstveit sier:

  Søvn er noen ganger det beste som finnes <3

  Svar: Ja <3 Er i en slik fase nå.

 2. NAM det så godt ut <3 Fine bilder <3

 3. Maja sier:

  Søøøøøvn…! Kjenner jeg har ganske manko på det om dagen. Døgnet har bare ikke nok timer til å gjøre alt som må/skal/bør gjøres! I tillegg hjelper det lite å være gjennomført B-menneske når jeg må opp tidlig til jobb eller skole nesten hver dag. :p

  Svar: Haha, uff. Skal ikke være lett 😛

 4. Katrine sier:

  Hehe, du er ganske lik meg der. Å sove er sååå godt1 Gleder meg til å sovne nå snart faktisk hehe 🙂

  Nam nam, maten så god ut 😀 var dere på jordbærpikene? Maten var veldig lik!

  Svar: Ja, vi var på jordbærpikene 🙂 Sov godt!

 5. Nøve sier:

  Det er så bra med sånne venner man alltid har hatt.

  Svar: Absolutt <3

 6. Gina sier:

  Så utrolig koselig, to herlige jenter<3 elsker å lese bloggen din kjemzen, alltid så hyggelig:) glad i deg <3 <3 <3

 7. åååh, den salaten så utrolig god ut!! Kos deg i konf i morgen da! 🙂

 8. Sofie sier:

  Det var en kjempehyggelig lunsj, Kjemzi <3 Må gjentas snarest! Digger deg <3

 9. Det så faktisk godt ut, har alltid vært skeptisk til Jordbærpikene, men den så jo litt lovende ut 😉

  Svar: Ikke noe å være skeptisk til, i hvert fall med tanke på min erfaring med stedet 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.