1 september 2011 -- 22:14

Det er mange faktorer som spiller inn på fraværet fra bloggen de siste dagene. På vei til Eger i sted tenke jeg at i kveld fikk jeg i hvert fall legge ut et innlegg, for jeg kom jo sikkert til å ha det gøy på kundekvelden der.

Jeg blir lett irritert på folk som bare klager, men dette var faktisk dårlig. Har så mye om markedsføring og merkevarebygging på skolen, så jeg blir i overkant bevisst på hvordan bedrifter fremstiller seg selv. Kort fortalt hadde de åpnet arrangementet slik at alle kunne gå inn (poenget med å stå på liste var…?) og dette førte selvsagt til eviglange køer, og en ganske heftig varme. Når det i tillegg ikke er noe som skjer, alle bare går rundt, da gidder man ikke være der særlig lenge.

Minimuffinsene var fine da. Smakte ikke på, men de gjorde seg fint på fatene.

I posen er det en liten godbit fra A.Wang. Fikk 20% avslag, og har ingen vanlige svarte t-skjorter, så…

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. Maja sier:

    Vurderte å dra på kundekvelden jeg også, men skygget raskt unna da jeg skjønte at det var helt åpne dører. :p Men gleder meg til å se godbiten din!! 😀

  2. Malin sier:

    Var der jeg også, ble skuffa og gikk ganske raskt.

  3. Har også ganske dårlige erfaringer fra kundekvelder.. Er sjeldent jeg føler det virkelig er verdt det!

  4. Luisa sier:

    Ooo gleder meg til å se din sorte tee 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.