20 august 2011 -- 15:59

Østmarka dere… På dager som dette finnes det nesten ikke bedre steder å være i Oslo. Ikke mange mennesker, herlig natur, frisk luft, og i det hele tatt godt for både kropp og sjel. Øya, som tidligere har vært nær å hate vann, fikk det for seg at hun skulle nedi flere ganger. Godt vi gikk/jogget rundt Nøklevann, så ble det mange muligheter.

Blid og fornøyd (og en anelse ufresh) etter å ha erfart at det funker å jogge med Øya. Nå skal jeg lage denne pizzaen, også har jeg kjøpt litt smågodt. Dette blir bra! Håper dere har det fint, og at dere koser dere.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Elisabeth (fetche) sier:

  Blid og fornøyd, og absolutt ikke ufresh 😀 koselige bilder.

 2. Flotte bilder Kamilla 🙂

 3. Karina sier:

  Bilde 10 var helt magisk! 🙂 Du er en veldig god fotograf. Håper pizzaen blir god og at du får en fin kveld! Jeg har vært på vors sammen med de andre på faddergruppa, men mens de andre går for å se stand-up med Terje Sporsem tar jeg det heller rolig med kveldsmat, Friends og mye søvn etterpå. Orker ikke så mye bråk så mange kvelder på rad, jeg. Trives bedre med å av og til ta det med ro hjemme 🙂 Ha en fin kveld, Kamilla!

  Svar: Tusen takk for fin kommentar 🙂 Synes det hørtes ut som en alle tiders kveld jeg. Liker når folk gjør det de trives best med, fremfor å gjøre hva andre trives best med at de gjør 🙂 Og altså, en kveld som inneholder friends og mye søvn, det KAN ikke gå galt!

 4. Tonje sier:

  Det såg virkelig helt fantastisk herlig ut! 🙂

 5. Luisa sier:

  Så utrolig flotte bilder! Elsker slike turer, gleder meg som en liten unge til jeg kan gå slike igjen 🙂 Syns du ser riktig så fresh ut jeg 😉

 6. så utrolig vakkert ut der!!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.