25 august 2011 -- 11:34

Gårsdagen var egentlig veldig fin, ser man bort i fra én hendelse som ble sittende i tankene mine i timesvis. Menneskeheten slutter aldri å fascinere meg, på godt og vondt. At noen mennekser er idioter blir vi pent nødt til å leve med, selv om det er frustrerende. Nok mystisk prat. Erikke og jeg hadde Delidate i går, og det var koselig!

Forresten så har jeg et språkfag på skolen (kan skrive et innlegg om skolen senere) og foreleseren kan ikke da/når-regelen! Begynte nesten å grine da en av de første setningene han sa startet med «når jeg var yngre».

Enriqo <3

Louis Vuitton Oslo har dedikert det største vinduet sitt til dette. Kjærlighet.

Senere i dag skal Erikke, Tor-Arne og jeg trene styrke sammen. Vi blir så sterke! Kjempegøy 😀

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Elin sier:

  Så fine bilder:)

 2. Tonje sier:

  Høres og såg ut som en herlig dag! Bortsett fra den lille saken du nevnte..

 3. Luisa sier:

  Så fine bilder 🙂 Kos deg med å bli sterk!

  Svar: Oh, believe me; I do! 😀

 4. Katrine sier:

  Wow, så fint butikkvindu! 😀 hadde ikke trodd at man skulle se det nei 🙂 fine bilder som alltid!

 5. veronica sier:

  Så fine bilder du tar:)

 6. June sier:

  Om han er fra nord-norge er det ikke så rart at han sa «når æ va yngre», for det er slik vi snakker her 😛 «Da» blir lite brukt her egentlig.

  Svar: Han snakket ikke dialekt 😉

 7. Kjempe fine bilder <3

 8. Skjønner frustrasjonen din, en språklærer som ikke kan språkregler? Hmsk.. Fint butikkvindu 🙂

 9. Mia sier:

  Når det gjelder slike ting, så må du skille mellom skriftsspråk og muntlig tale! Mange snakker rimelig annerledes enn de ville ha skrevet, nettopp fordi muntlig tale ikke har samme krav til grammatikk osv som skriftlig. Hvordan man snakker, har altså mer med tradisjon, sted osv. å gjøre. Jeg f.eks sier også «når jeg var yngre», men kunne aldri ha funnet på å skrevet det. Nå snakker jeg riktgnok sunnmørsdialekt, men kan tenke meg at det finnes litt variasjoner i andre dialekter også, inkludert den østlandske 🙂

  Svar: Jeg vet det er slike uskrevne regler for mange dialekter, men jeg har spurt flere og alle sier at en skal si «da» her på i Oslo, ikke bare skrive det. For de som kan språket godt her så er det helt vanlig å si «da». Lærte det på skolen, og har i det hele tatt vokst opp med det. Og læreren snakket ikke dialekt. Jeg vet jeg er latterlig streng på slikt altså, hehe. Synes riktignok jeg har lov å være streng når det gjelder en fagperson 😉

 10. Mia sier:

  hehe, mente skriftspråk, gikk litt fort i svingene her 😉

  Svar: Skjønte det 😉 Hehe

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.