2 august 2011 -- 19:47

Instagram er vinden for tiden. Det er en app til iPhone, og er nesten som en slags Twitter for bilder. Flere som er der? Hva heter dere? Jeg heter kamillako, samme som på Twitter.

Av Kamilla | 17 Kommentarer »
 1. Kristin sier:

  Så morsomt 😀 Har begynt å følge deg på instagram. Jeg kaller meg » kriiist» foresten.

  Svar: Skal sjekkes ut med en gang! 😀

 2. Nina sier:

  Digger instagram! Skal følge deg 🙂 Selv heter jeg ninaru der.

 3. Ida sier:

  Jeg følger deg 😀

  Svar: Og jeg følger deg 😀

 4. Jeg digger den appen 😀

 5. Ikke hørt om, men må sjekkes ut 🙂

 6. Ulrikke sier:

  Skulle ønske jeg hadde iPhone 🙁
  Heter AFA_Ulrikke og Cipralexa på Twitter 🙂

 7. Julie sier:

  Jeg henger ikke helt med på alt sånt lenger jeg, blir så mye hehe 😉

  Svar: Hehe, ja føler med deg. Er en del å henge med i.

 8. Luisa sier:

  Jeg er ikke helt inni Instagram, er det kult? Er det bare sånn bildedeling eller?

  Svar: Det er ganske bra faktisk 🙂 Det er veldig likt Twitter, bare at i stedet for å skrive så poster man et bilde. Så har man følgere, og følger andre, og kan kommentere bilder, og trykke på «like» 🙂 Koselig sak!

 9. susanna sier:

  Jeg har også, men jeg skjønner ikke helt hva det dreier seg om, greit at jeg kan dele bilder med andre, skjønner ikke helt hvordan jeg redigerer.

  Svar: Redigeringen er jo obligatorisk nesten? Når du tar et bilde så sender appen deg rett til redigeringen. Så kan du velge mellom masse retro-filtre, og så skrive tekst/dele på twitter osv. og så publiserer du det 🙂

 10. tina sier:

  Jeg har nettopp lastet det ned, men skjønner ikke hvordan jeg får bildene inn på dataern?

  Svar: Inn på dataen? Nå henger jeg ikke helt med her… Utdyp? 🙂

 11. tina sier:

  Liksom, hvordan jeg lagrer bildene på dataen fra instagram

  Svar: Ah. Når du har publisert et bilde på instagram lagres det automatisk i bilde-mappen på iPhonen. Så da kan du føre over bildene derfra sånn som du vanligvis gjør med bilder du har tatt med telefonen 😉 Har du mac er det lettest å bruke Image Capture, som følger med macen. På windows-pc husker jeg ikke hvordan man fører over bilder, men det er vel ikke så vanskelig kan jeg tenke meg 🙂

 12. helle sier:

  Om man MÅ dele bildene med instagram ? Går det ikke ann å ta bilde og få det lagret uten å dele det ? Skjønner ikke det helt

  Svar: Du kan fint ta et bilde med iPhone uten å bruke Instagram. Hvis du tenker på å bruke filtre, så er jeg ikke sikker på om det går an å lagre bildet med filter, uten å dele… Så fort du deler det med instagram så lagres det på telefonen. Så da kan du jo ev. slette det fra instagram.

 13. sunny sier:

  Hva om bildene ikke lagres i bilde mappen på Iphonen? Hva gjør jeg da?

  Svar: Det aner jeg ikke. De skal jo gjøre det automatisk?! :S Veldig rart.

 14. Sigrid sier:

  Hvordan lagrer jeg andres bilder fra instagram? 🙂 Når jeg finner noen jeg liker, kan jeg lagre dem på iPhonen?

 15. madelen sier:

  Jeg har hatt instagram lenge men vil slette noen bilder men vet ikke hvordan ? Svar meg på min instagram masva99

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.