29 august 2011 -- 19:30

Har utsatt dette innlegget i noe sånt som tre måneder… Bedre sent enn aldri!

Hva jeg spiser før/etter trening avhenger helt av treningsformen. Skal jeg løpe eller sykle kan jeg ikke spise noe i timene før treningen, for jeg får svært lett en intens hold. Er det styrketrening på planen så spiser jeg gjerne en times tid før trening. Det er etter trening det blir skummelt for min del. Da har jeg brukt masse energi, og må ha godsakene mine. Etter styrketreningen er proteinshake favoritten. Jeg har kjøpt de til 400 kr, de som er proppfulle av aspartam, de som er «best for you» og alt sånt, og har altså landet på noen herlige fra HealthSmart Foods.

Proteinshakene derfra kommer i syv smaker, og jeg bestiller de fra iHerb.

Chocolate Fudge Brownie (den beste), Chocolate Supreme, og French Vanilla.

Det står «just add water» på de fleste shakene jeg har vært borti, men jeg synes det blir så utrolig mye bedre med melk. Bruker enten usøtet soyamelk eller skummetmelk. 300 ml melk og to scoops med pulver. Det følger med måleskjeer i hver pakke.

Har først melk i shakeren, så pulveret. Så er det bare å riste. Filteret i shakeren sørger for at det ikke blir klumper.

Etter kondisjonstrening er jeg ikke like nøye på det, men synes det er godt med noe forfriskende. Er som regel veldig varm og svett, og da gjør det seg med en smoothie eller lignende.

Her har jeg laget en smoothie av jordbær, grønn bris, appelsinjuice, noen steviadråper og fiberhusk.

Nå stikker jeg på trening. Skal løpe, og gleder meg til å drikke denne rosa godsaken når jeg kommer hjem.

Linkene er affiliate-baserte, og bruker dere dem får dere $5 rabatt ved førstegangsbestilling.

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Katrine sier:

  Flotte tips her Kamilla! Nå fikk jeg skikkelig lyst til å trene 😀 er steviadråper litt søtt? og fiberhusk, hvor får man kjøpt det?

  Svar: Bra! 😀 Steviadråper er søtt ja 🙂 Og kommer i mange smaker, jeg bruker mest vanilje. Fiberhusk har jeg kjøpt i Sverige, men du kan kjøpe det på helsekosten 🙂

 2. Takk for tips. Veldig fin trenings/smoothie-flaske 🙂

 3. Maren Melstveit sier:

  Hei! Lurer bare på hvorfor du velger soyamelk? Er det et sunnere alternativ? Klem =)

  Svar: Hei! Velger det pga laktosen 😉 Så du trenger absolutt ikke gjøre det, hehe. Det er jo latterlig dyrt! Får vel to eller tre skummetmelk for samme prisen.

 4. Luisa sier:

  Bra tips! Nå begynner treningen for fullt for meg, blir lite hopping, spretting og slikt, men jeg kan endelig sykle 😀

  Svar: Og det er jo det du liker best?! 😀 Yeeeey!

 5. Den jordbærdrikken så god ut!

 6. Helen sier:

  Har lenge vurdert å kjøpe noe fra iherb siden. Hvordan er leveringstiden osv derfra? 🙂

  Svar: Vurderte også lenge før jeg gjorde det første gang, og nå er jeg veldig glad siden 😉 Leveringstiden er som regel på litt over en uke. Syv dager står det på siden, og det har stemt for min del, utenom én gang da det tok tre uker. Den pakken hadde vært på en ganske heftig jordomseiling, hehe.

 7. Cassandra sier:

  Jeg skal bestille på iHerb.com for første gang, er det noen merker man burde styre unna som ikke er så bra på smak/kvalitet? Bruker du BCAA (aminosyrer)? Isåfall, hvilket merke? 🙂

  Svar: Jeg bruker ikke BCAA, men vet at http://lovelyliller.com/ gjør det. Hun er en racer på iherb, så du bør absolutt stikke innom bloggen hennes. Hun har en iherbguide HER og HER er det i hvert fall bilde av et par ac BCAA-typene hun har.

 8. Marianne sier:

  Hei! Hvor har du kjøpt den smoothie flasken? Hvet du om noen steder man får kjøpt smoothie flakser? 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.