10 august 2011 -- 10:07

Frye Engineer Boots. Har ønsket meg dem leeeeeenge, og på mandag kom DHL-mannen med dem. Har fått bekreftet fra Maja at de er ganske så perfekte å ha om vinteren her i Norge, og nå som jeg sitter her med skoene skjønner jeg godt hva hun mener. Har allerede impregnert dem, og gleder meg til å flytte inn i dem.

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. De var kjempe fine.. Grattis med nye sko 😀

 2. Luisa sier:

  De var fine 🙂

 3. Maja sier:

  Hipp hurra for nye Fryes! 😀 Fiiiineste, besteste bootsene! <3 Jeg vet selv ikke hvordan jeg noensinne har klart meg uten.

 4. Nina sier:

  De var kjempefine! 🙂

 5. Maria sier:

  I like 😀

 6. Elise sier:

  Åh, så fine!!

 7. Katrine sier:

  Damn, saa fine!!! Hvor mye kostet de?

  Svar: Ikkesant? Har brukt dem i dag og kan bekrefte at de er helt herlige å gå med. Trodde ikke helt på alle anmeldelsene jeg hadde lest, for det virket nesten for godt til å være sant. Men neida 😀 Totalsummen kom på 1560 kr (og noen øre) 🙂

 8. Maria sier:

  Superfine! Hvordan er de i størrelsen?

 9. Katrine sier:

  SV: Det var virkelig ikke en ille pris 😀 er størrelsen normal vil du si?

  Svar: Absolutt ikke en ille pris 😀 Vil si at de er normale i størrelsen ja. Jeg bruker vanligvis 37, og her bestilte jeg 37 1/2 for å få plass til tykkere sokker om vinteren 🙂 MEN jeg leste massemassemasse om den på forhånd, blant annet hva brukerne hos shopbop har skrevet om dem, og det er mange som klager over at de er tunge å få på seg hvis man er høyt over vristen. Jeg kjente det litt den første gangen jeg tok de på. Ikke mens jeg gikk med dem, men idet jeg tok på skoen. Nå har den tilpasset seg. Bare greit å vite, for har man høy vrist er det noe å være obs på.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.