11 august 2011 -- 11:36

Litt over 7 km. Kald luft. Nydelige solstråler. Mennesketomt. Skog. Sjø. Perfekt måte å starte dagen på. (Vel, dagen startet egentlig med Wordfeud med Susanne) Skal på styrketrening med T.A. senere i dag, og har egentlig en regel mot flere treningsøkter på samme dag, men vi vet jo alle at regler er til for å brytes. Nå skal jeg sette på dagens andre klesvask, og så skal jeg lese videre i boken min. Ønsker dere alle en fantastisk dag!

Dagens: denne mailen fra mamma. Hun følger med, og la merke til at jeg har over 500 followers på Bloglovin‘.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Luca sier:

  Hurra for 500!

 2. Emma sier:

  Hei:-) Lurte bare på om den fine rosa pulsklokken din viser km?

  Svar: Hei! 🙂 Nei, det er ikke GPS på den, så det gjør den ikke. Vet at man kan kjøpe sånn GPS-tillegg, men jeg bruker RunKeeper eller Nike+GPS på iPhonen 😉

 3. N sier:

  Hei!

  Jeg bare lurte på hvor du jogget de 7 km? hvor du startet og hvor du sluttet liksom!

  Svar: Hei! Jeg startet utenfor huset til foreldrene mine, løp til Hvervenbukta, og tilbake. Ingen hjemme der på dagtid, så det er digg! 🙂

 4. så ut som en herlig morgen!

 5. Luisa sier:

  Så herlige bilder 🙂 Du ser flott ut søta!!!

 6. susanna sier:

  Hei løper du i et fast tempo, eller er det snakk om å jogge? 🙂

  Svar: Er ikke sikker på om jeg skjønte spørsmålet ditt? Jeg holder ca. samme tempo hele turen, men turen har en stigning på ca. 115 m og det er klart at det ikke går like fort i de bratteste bakkene…

 7. Herlige bilder <3

 8. mipo sier:

  Du ser bra ut! Hvor mange kilo har du gått ned? Det synes 🙂

  Svar: Tusen takk! Ca. 13 kg nå 😉

 9. Karoline sier:

  Fantastiske bilder!

 10. Kristin sier:

  Hvilket merke er skoene dine? 😀 Ser så behagelig ut!

  Svar: Nike Free 2.0 er dette 🙂 Har de i svart/rosa óg. Beste løpeskoene jeg har hatt!

 11. tilla sier:

  ah, jeg vil ha joggeskoene dine!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.