18 juli 2011 -- 12:00

Hvis noen av dere er som meg, og liker å se dokumentarer om det meste mellom himmel og jord(og over himmel, og under jord), så har NRK NETT-TV et godt tilbud. En grei ting å vite hvis man kjeder seg i disse regnværsdager. Og det er jo et stort pluss at alt er gratis. Nå høres det ut som jeg lager en reklame for NRK, men det gjør jeg ikke. Det er bare et tips – fra meg til dere. De fleste vet kanskje om det allerede…

Jeg skal ikke si at jeg har sett det meste, for det er veldig mye som ligger ute, men her er noen av dokumentarene jeg har sett. Foretrekker dokumentarer om mennesker. Folk lever så forskjellig, og tenker så forskjellig…

Siste jeg så var «330 skvadronen» og dere kan tro folk synes det var kjedelig å høre meg bable om det de dagene jeg brukte på å se alle åtte episodene. Jeg ble så sint på de som må reddes, og så imponert over de som redder.

Alle bilder: nrk

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Veldig godt tips! Har tatt en titt en gang i blant, men glemmer faktisk ofte ut at jeg kan se på nrk nett-tv.

 2. Lars G sier:

  Sv, haha, så det ikke før nå, artig 😉

  NRK-nettv er supert tidsfordriv, kom nylig over «sigrid søker kjæreste», anbefales!

 3. Katrine sier:

  Jeg eeeelsker å sitte og se på dokumentarer der og andre steder! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.