16 juli 2011 -- 11:56

20110716-115041.jpg

20110716-115059.jpg

20110716-115135.jpg

Var endelig ferdig med skaden i håndleddet, og da sto tydeligvis den høyre hofta for tur. Gjør ikke vondt å løpe eller sykle, men å gå. Lurer på om jeg noen gang kommer til å forstå meg på denne kroppen…

Dro på impulstur til en venn i går, og så rett derfra og på trening i dag. Nå venter farging av ettervekst, ny neglelakk, ansiktsmaske, og i det hele tatt selvpleie, før det er klart for rekekveld senere. God helg – håper dere nyter den! Og SJEKK den kule bilen! VitaminWell-bil! Helt genialt.

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
  1. Luisa sier:

    Uff da! Håper hofta blir bedre snarest! Kos deg søta 🙂

  2. Merker jeg er litt misunnelig på de skoa! 😉

  3. Skjønner så godt hva du mener! Jeg føler meg som en gammel dame med alle mine plager her og der.. Kroppen vil trenes og skal være i bevegelse, men plutselig er det feil bevegelse eller for mye trening som er problemet. Ikke lett å bli klok på hvordan den egentlig skal behandles. Håper hofta blir bedre, jeg sliter med leggen akkurat nå..

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.