2 juli 2011 -- 14:08

Hadde planer om å komme meg ut for å ta litt bilder i dag, men det ser ut til at regnet har kommet for å bli, så den gang ei. Har likevel hatt fin dag så langt, med styrketrening med Tor-Arne, en hyggelig liten samtale med den inspirerende Caroline, vært på posten og helsekosten, dusjet, laget scones, spist scones… Og nå sitter jeg her med tv-serien «make it or break it». I tillegg koser jeg meg med norske jordbær, og en atkins-bar med kokos. Atkins-barene er lov for oss som ikke går på lavkarbo også. Kun 1 gram sukker, og det liker jeg. Smaker helt som bounty, min favoritt. Ønsker alle en fin helg videre, med masse latter og kos.

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Ine sier:

  Hvor er Atkinsbaren fra? 🙂 Lett etter den oooveralt! FIIN BLOGG!

  Svar: Den er SÅ god! Fra iHerb 😉 Den er ikke på lager nå, men hvis du registrerer deg og trykker på notify me så får du mail så fort den er tilbake 😉 De atkinsbarene er veldig populære, så det gjelder å være rask. 🙂 Og TAKK!

 2. meg sier:

  er det du som har vært i krangel med ida wulff? hun påstår en person har brukt henne

  en ting til, hvordan får du råd til alle de dyre og fine tingene du kjøper? :O

  Svar: Nei. For det første jobber jeg, og dermed tjener jeg jo penger, og i tillegg er jeg ganske flink til å prioritere pengene mine 😉 Kjøper ikke masse småting her og der, sparer heller til ting jeg ønsker meg. Gjelder bare å gå for det man ønsker. Hvis man spiser mye ute kan man jo trappe ned på det, og hvis man har ville telefonregninger går det også an å gjøre noe med det 😉 Alle monner drar. Det gjelder bare å vite hva man vil prioritere 🙂

 3. meg sier:

  åå skulle ønske jeg var like flink som deg til å spare…men vil du mene at du har en bra betalt jobb, eller en helt ok betalt jobb? hva jobber du som?

  grunnen til at jeg spurte om det med ida var fordi jeg så dette inlegget og kommentaren i toppen. http://www.idawulff.com/?p=5677
  og jeg mener å huske at dere gikk sammen fler ganger før…hm

  Svar: Jeg jobber i barnehage 😉 Det er kanskje ikke tidenes best betalte jobb, men jeg jobber jo 7,5 time hver gang jeg jobber, og da blir det raskt litt penger ut av det 😉 Liker jobben min, så da takker jeg selvsagt alltid ja til vakter der. Det hjalp veldig å slutte med småkjøp i kjedebutikkene hele tiden, da merket jeg at pengene ikke forsvant like fort som tidligere. Type en singlet der, en kjole der, og en liten veske et annet sted 😛 Hehe. Ang. Ida så aner jeg ikke om det var rettet til meg. Så lenge jeg har det bra så får vel andre mene det de vil om det? 😉 Ingen tvang å komme innom her.

 4. meg sier:

  skal virkelig prøve å følge dine tips, så kanskje jeg også får råd til en designerveske snart 🙂

  jaja, liker bloggen din waaay much better than idas uansett så 🙂

  Svar: Det klarer du helt fint! Jeg er i hvert fall veldig glad for at jeg har nye prioriteringer når det kommer det penger. Nå er jeg vant til å spare, og det kommer alltids til nytte; både nå, og videre i livet. Det blir en god vane 😉 Og det er veldig hyggelig at du liker bloggen min, det er kjempekoselig å høre! Håper du har en fin helg 🙂

 5. Den serien har jeg aldri sett.. Faktisk ikke hørt om heller tror jeg.. Anbefales?

  SV: Tusen takk Kamilla 😀

 6. linda-mari sier:

  Du tar så fine bilder 🙂

  Svar: Takk for det 🙂

 7. Marita sier:

  🙂 leste om serien du skrev om, og fikk veldig lyst til å laste den ned å se… men et problem.. jeg finner den ingen steder… fra sesong 1.. noen tips? 🙂 takk 🙂 ha en fin helg 🙂

  Svar: Du kan i hvert fall se den på nett: http://watchseries.eu/serie/make_it_or_break_it_(2009) 😉

 8. Katrine sier:

  Nam, den sjokoladen skal prøves! Elsker kokos 🙂 herlig lørdag med andre ord!

 9. Jorid sier:

  Åh, jeg er så misunnelig på deg som er så flink til å spise sunt! Det er kjempeimponerende! 🙂

  Svar: Når man først kommer inn i det er det absolutt ikke vanskelig 😉 Men takk 😀

 10. Ida Talette sier:

  YUM! Har funnet Bountyiskrem i Spania 😀 Ikke halvparten så sunt, men satan, så godt 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.