I parken

Noe det beste med storbyer er parkene. Jo større byen er – jo penere er som regel parkene. I London er det flere parker, og det er så mye ordentlig arbeid som ligger bak. Det er bare å gå litt inn i Hyde Park, så er du omringet av vakre blomster, og masse småveier hit og dit. Det eneste som tilsier at du er midt i en metropol er de få bygningene som er høye nok til å vises over trærne laaaangt der borte…

9 kommentarer til “I parken

 1. Martina

  Som London-boer setter man virkelig pris på disse. Spesielt i årets varmere måneder, når alt man vil er å ha litt frisk luft og natur rundt seg! En liten vandring i the rose gardens anbefales. Finn en benk eller et tre, sett deg ned og bare se på folk. Herlig!

  Svar
 2. Luisa

  Elsker at storbyene har park, vi bodde rett ved Hyde Park, og det kommer vi til å gjøre neste gang og, det var absolutt nydelig!

  Svar
 3. Cecilie

  Åh, jeg elsker London! Koselig å tusle rundt i Hyde Park:-) Har du noen tips på noen bra hoteller å bo på i London?

  Svar: JA! Bodde på Radisson Edwardian Sussex nå, og det er defintivt det perfekte hotell i London. Hvis jeg skal til London, og ikke skal bo hos venninna mi, så skal jeg definitivt bo der. SÅ sentralt, og veldig hyggelige folk der. Noen av rommene er litt små, mens mange av dem er i god størrelse. Kan sikkert be om et rom med litt størrelse hvis det skulle være et must 😉

  Svar
 4. Christina

  Jeg skal faktisk flytte til London i ett år, i september pakker jeg rommet mitt og tar et skoleår der borte. Bloggen din er veldig inspirerende og jeg har bare vært i London på langhelge tur én gang tidligere. Så jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med anbefalinger og ting man burde få med seg. Får sikkert med meg det meste på egen hånd iløpet av et år, men du skriver veldig bra, og det virker som hver eneste Londontur for deg er vellykket!

  Svar: Åh, du er heldig! Først og fremst: lykke til, og kos deg MASSE! Klart jeg kan skrive et innlegg om London 🙂 Skal skrive det ned med en gang, så får jeg sikkert laget det i den nærmeste fremtid. Tenk, et år i London. Det kommer til å bli kjempebra! Og tusen takk for fine ord <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *