Butterfly Playsuit

Butterfly Playsuit med én skulder fra Nelly (affiliate). Forrige uke klikket jeg hjem et par ting fra Nelly. Det er jo fri frakt i sommer. Selv om frakten derfra bare er på 49 kr til vanlig er det deilig å slippe den lille ekstrakostnaden.

(Jumpsuit (må strykes!)- Nelly. Armbånd – LV. Ringer: YSL og Kenneth Jay Lane)

19 kommentarer til “Butterfly Playsuit

 1. Ingeborg

  Shiiiit, den var SÅ fin 😀 Kunne tenkt meg den selv, men var ikke så mange str. igjen. Fin blogg du har 🙂

  Svar: Nei, den ble visst revet bort ganske fort. Kanskje de får inn flere størrelser igjen… Takk! 🙂

  Svar
 2. Cecilie

  Hei! Fin blogg! :-)Første gang jeg er innom! 🙂 jeg så innlegget ditt ang. de brune sandalene, og jeg har lett etter nøyaktig slike leeenge nå! Så du hadde kjøpt str 37, passet de bra? Jeg bruker også 37, men synes det er litt “skummelt” å kjøpe sko man ikke har prøvd først 😉 må noen ganger gå opp en skostr. avhengig av skotypen. Klem fra meg:-)

  Svar: Hei, og tusen takk! 🙂 Går ut i fra ut du mener sandalene fra Office, og jeg er knallfornøyd med dem! Kjøpte i str 37, samme som jeg bruker til vanlig. Sitter helt riktig på foten, så de er true to size 😉 Deilig med ekte skinn i sandalene!

  Svar
 3. Maria

  Den fikk jeg også lyst på… Sitter akkurat på jobb og venter på noe informasjon. Superkjedelig – og farlig for kredittkortet… Haha 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *