18 juli 2011 -- 18:59

Været har hatt ordentlige humørsvigninger i dag, så det har vært på med jakke, opp med paraply, ned med paraply, og av med jakke om hverandre. Ah, jeg blir helt sliten av hvor mye vi nordmenn prater om været. Det er jo ikke så rart, for vi har et viltert klima, men nettopp derfor skulle en tro at vi var vant til dette… Jaja. Mailen og jeg koste oss med hver vår kopp med te i dag, før vi gikk litt rundt.

Nå venter jeg på at maten skal synke, og så skal jeg traske ned til SATS for å løpe litt. Løper vanligvis i Nike Free 2. Kjøpte ett par i Amsterdam, og ett par i London. I dag skal jeg prøve meg med Nike Lunarglide 3. Kjøpte dem i London, og de var deilige å gå i, så forhåpentligvis er de like gode å løpe i. Tiden vil vise!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Været er det første jeg tenker på neste hver dag.. Håper på sol snart!

 2. Nina sier:

  Jeg er altfor opptatt av været … I allefall nå som det er så opp og ned.

  Fine bilder 🙂

 3. Elise sier:

  Stilige bilder 🙂 I kveld har det regnet her også, og i morgest var det sol og fint! Jeg har lyst på nye joggesko, de jeg har er ok – men jeg vil ha Nike air 🙂 Fikk litt nytt treningstøy i posten i dag, nå skal jeg bli like sprek som deg, Kamilla!

  Svar: YEAH! 😀 Kjør på, Elise! Nike Air er absolutt de beste synes jeg.

 4. Martine sier:

  Utrolig fine bilder! Elsket de.

  Nikon-kameraet jeg har er forresten verdt alle pengene. Og det er super erstatter når man ikke vil ha med speilreflekskamera.

 5. Hilde sier:

  Elsker redigeringsmåten du har brukt! Jeg satt faktisk å lurte på om bilde nummer én var eldgammelt..

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.