Balenciaga

Giant Envelope Clutch og Giant Silver Bracelet.

Og her har dere The Kamilla/Balenciaga Family. Jeg er veldig fornøyd med de nye tilskuddene. Balenciaga kan dette med skinn. Så mykt! Tenk når alt blir like mykt som den røde Work’en. Ah, materialisme.

18 kommentarer til “Balenciaga

 1. Charlotte

  Lekkert!! Clutchen var råtøff, også så fine farger braceletene dine er i! Selv er jeg en sucker for MBMJ, men nå spørs det om ikke Balenciaga må komme inn hos meg også. Tusen takk for tips om Make it or break it btw! Begynte å laste den ned etter å ha sett at du så den, og jeg digger den! 😀 Har snart sett hele sesong en allerede. 🙂

  Svar: Takk! 🙂 Balenciaga er noe for seg selv. Men det er jo ikke den billigste tingen å være svak for da, hehe. Og på grunn av deg må jeg nå se en make it or break it-episode før jeg drar på trening! 😀 Den serien er så bra! Liker at det ikke bare er drama, men også målrettede ungdommer, og litt større problemer enn i de andre tenåringsseriene. Kos deg videre med den 😀

  Svar
 2. Sofie

  Vet det er frekt å spørre om pris osv, men hvor mye ca koster den svarte balenciaga?

  Svar: Balenciaga har nettbutikk… 😉

  Svar
 3. Kamilla Haaland

  iik, liker liker liker!!

  Men du? Jeg syntes jeg leste for en liten stund tilbake siden at du hadde blackberry bold? Jeg har nemlig tenkt å skaffe meg blackberry selv… Kan du ikke si litt om den? Er den lett å være på internett og facebook og slik med? Og er den lett å bruke?

  Svar: Jeg har ikke blackberry gitt… Aldri hatt 😉 Her er det iPhone som gjelder.

  Svar
 4. Karina

  Clutchen var veldig fin! Jeg har også en, men den kom som velkomstgave da jeg bestilte abonnement på [mag]! Haha 🙂 Ser ut til at du har fått med deg mange stilige kjøp, så gratulerer med det!

  Svar
 5. Maja

  AH! Så UTROLIG nydelige! Fargen på den clutchen er bare fantastisk. <3 Prøvde å snuse meg frem til litt Balenciaga i Roma selv, men der var utvalget dårlig, gitt. :/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *