27 juli 2011 -- 22:59

Som dere sikkert merker, og skjønner, så tar det litt tid å komme tilbake til normal blogging. Det går ikke en time av dagen der jeg ikke tenker på Kristine, som har mistet lillesøsteren sin. Hun fikk bare bli 18 år. Klarer ikke forestille meg hvor vondt det må gjøre. Det blir en del trening om dagen, noe jeg finner som god terapi. I tillegg har de siste kveldene blitt brukt til å gå tur. Deilig med frisk luft og fysisk aktivitet.

Såklart husker han det. Ingen glemmer det. (Dette er faktisk under 500 meter fra der han bor)

På Ekebergsletta jobbes det med å få alt klart til Norway Cup.

Solen har vist seg, og forhåpentligvis betyr det lysere tider – på mange måter.

Og mammas tiltak for å gjøre dagene litt muntrere funker veldig bra. Jeg ler inni meg hver gang jeg går forbi det. Neida, jeg går ikke forbi. Jeg hopper.

Mange tanker i hodet om dagen, det skal være snickers og twist. Heldigvis blir det bedre for hver dag som går.

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Lars G sier:

  tankene suser gjennom hodet døgnet rundt her og, vanskelig å tenke på annet…
  Må forresten gratulere så mye med overstått bursdag, håper den ble fin på tross av alle hendelsene 🙂

  Svar: Tusen takk! <3

 2. Luisa sier:

  Sender varme tanker til venninna di! <3 Flotte bilder Kamilla, du er så flink! Jeg kjenner selv det er vanskelig å bare ta en brå sving i bloggingen og starte med noe helt random, forstår ikke hvordan så mange andre klarer det. For meg blir det nok en slags overgang.
  PS: Moren din sitt tiltak er genialt!

  Svar: Takk! 🙂 Du er så god. Ja, det teppet er herlig, hehe.

 3. andrea sier:

  Huff, synes det er dårlig av folk å klandre Lippestad – han gjør jo bare jobben sin. I tillegg er han jo AP-medlem, så han kjenner det nok ekstra på kroppen.
  Så mange er berørt av det som har skjedd, jeg tenker på det hver dag. Datteren til Monica Bøsei er en bekjent av meg, og jeg får så vondt av henne og lillesøstreren til venninnen din og alle andre som var involvert. Forferdelig.
  Uansett, ville bare si at jeg har lest bloggen din i flere år, og jeg har aldri kommentert før nå. Men ville bare si at du er min desiderte favoritt, du er så flink med tekst og bilder!

  Svar: Jeg tenkte på den taggingen som en positiv oppfordring jeg?! Tolket du den negativt? Interessant å høre! Uansett; jeg har stor respekt for den mannen!
  Kondolerer. Det er jo rett og slett helt ubegripelig. Vet ikke om jeg har klart å fatte omfanget helt egentlig. Det er så drøyt. Og TUSEN takk for de fine ordene. Ble sittende med et smil om munnen – og det skal litt til i disse dager. Virkelig hyggelig av deg! <3

 4. Anja sier:

  Det er så ufattelig meningsløst og urettferdig og trist og grusomt at jeg tror det kommer til å ta lang tid før man kommer seg tilbake til hverdagen… sant at det blir litt bedre hver dag, men samtidig syns jeg det nesten blir enda verre også nå som alle navnene og bildene og historiene til ofrene begynner å publiseres – da blir ikke lenger 76 døde et grusomt, forferdelig tall, da blir det enda tydeligere at det faktisk er 76 mennesker med drømmer og interesser og favorittbøker og familie og venner og framtidsplaner som de ble frarevet. Det finnes ikke ord.

  Det er så fint på Hvervenbukta nå, forresten, etter at kommunen «pussa opp» hele turområdet rundt. Var der faktisk i går kveld, det er ikke tilfeldigvis da du tok bildet?

  Svar: Du bruker nesten nøyaktig de samme ordene som mamma og jeg brukte da vi pratet om det. Det blir på en måte verre og verre jo mer info vi får, men samtidig blir trykket fra media og folket LITT mildere, og det synes i hvert fall jeg at hjelper. Jeg har lest hver artikkel som har vært å oppdrive, og finner litt ro i at det nå fokuseres mer på hjelpearbeid enn f.eks manifestet. Men jeg er helt enig med deg: det finnes ikke ord.
  Bildene er tatt der i går kveld! 😀 Kanskje du faktisk er der et sted, hehe. Liker meg veldig godt der nede nå som det er blitt så fint. Ordentlig bra gjennomført av kommunen! 🙂

 5. andrea sier:

  Ja, tenkte taggingen som negativ jeg :s når du først sier det så kan den jo tolkes positivt også. Tenkte at det la «press» på han hvis du skjønner, å være forsvarer for en mann som Breivik må være utrolig vanskelig og det er nok mange som ikke kan tro at han i det hele tatt vil forsvare han. Så da tenkte jeg liksom at taggingen betydde at han var «gal» som tok på seg jobben. Men igjen, når du sier det kan det jo også tolkes positivt 🙂
  Jeg flytter til Oslo om 3 uker, gleder meg så utrolig, spesielt når jeg ser de fine bildene :):)

  Svar: Ja, skjønner hva du mener. Tenkte absolutt ikke sånn jeg, så der ser man hvor forskjellig slike uklare beskjeder kan tolkes. Jeg tenkte det var mer sånn «stå på, men husk kjærligheten vi alle har for oslo og utøya» 😉 Er neimen ikke sikker på hva de som har skrevet det faktisk har ment. Det er virkelig bare et steinkast unna der han bor, så det er litt rart at det ikke er fjernet synes jeg. Familien og slekta bor rett ved, og ser det sikkert hver dag. Menmen. Tolker de det som meg så er det vel ikke noe ille.
  Ah, velkommen skal du være! 😀 Kan jeg spørre om hva du skal gjøre her? Studere? Jobbe? 🙂

 6. Elise sier:

  Tolker taggingen som noe fint jeg, det virker jo ikke hatende eller noe. Kjempefine bilder 🙂 Jeg tok til meg alt for mye informasjon og var alt for opphengt i saken, fulgte med hele tiden på vg, dagbladet og adressa, for å se om det var noen nytt om Oslo eller Utøya… fikk til og med problemer med å sove, men det går jo litt bedre nå. Forferdelig det som skjedde, ufattelig… Utrolig trist at venninnen din sin søster ble drept… det er så sykt. Naboen min sin nevø ble drept, det er så trist å tenke på :/

 7. andrea sier:

  Ja, skjønner hva du mener 🙂 Jeg skal studere jus på UiO, så det blir spennende(og hardt)! Håper jeg liker meg godt, elsker Oslo 😀

  Svar: Gratulerer masse med å ha kommet inn der, og lykke til! 🙂 Begge foreldrene mine har gått der, og storesøsteren min, så kan i hvert fall skrive under på at det blir spennende! 🙂 Du kommer til å trives, I’m sure! 🙂 Og nå har de forresten fjernet taggingen…

 8. andrea sier:

  Tusen takk, jeg er veldig fornøyd! 😀 gleder meg skikkelig til å bli oslojente!

 9. Katrine sier:

  Det er helt jævli det som har skjedd.. Jeg tenker på det hele tiden og kan virkelig ikke tenke meg hvor fælt de som har mistet sine nærme har det! Jeg hadde ikke klart å leve videre….. 🙁 grusomt!

  Uansett, flotte bilder! Er det Hvervenbukta? Jeg var der og badet forrige helg, utrolig deilig 🙂

  SV: Tusen hjertelig takk! Det kostet 2000 kr. Så veldig dyrt! Også koster påfyll fra 350 kr 🙂 men jeg syns det er verdt det, iallefall så langt. Er ganske fornøyd 🙂 så får jeg se hvor lenge de holder seg nå!

  Svar: Takk! Ja, det er Hvervenbukta 🙂

 10. Nøve sier:

  Heldigvis! Ønsker hverdagen tilbake med åpne armer.

 11. Du gir et fint og sannferdig bilde av hvordan det er å være i Oslo om dagen 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.