Tusen Dråper Regn

En effektiv lørdag. Startet dagen med en tur på helsekosten, før det bar videre til styrketrening på SATS, med Tor-Arne. Klagde litt over vondt håndledd, men det har jeg gjort den siste uken, så tenkte ikke stort mer over det enn vanlig. Hentet noen pakker på posten, var innom en grønnsaksbutikk, og vandret hjem.

Håndleddet ble verre, så jeg lot det hvile litt mens jeg leste bok og drakk kakao (med stevia).

Terrasse med tak er ganske genialt. Du kan sitte ute selv om det høljer ned.

Synes regnet kan gi seg snart. Vannmengdene som har kommet de siste dagene er jo helt ville.

Supermyk kosebukse er obligatorisk når man har sånne stunder.

Det kan dessverre virke som at det er snakk om en senebetennelse i håndleddet. Nei, nei, NEEEEEEEEEI!!!!!

Vanilje<3 Kjenner på meg at jeg kommer til å bli helt avhengig av stevia med vaniljesmak.

Lagde sjokolademakroner og vaniljemakroner til mamma og pappa som kom hjem fra ferie i dag.

Skiftet til den nye blusen min, for å være velkomskomité.

Og lagde taco til dem. En helg er ikke komplett uten taco, men å kutte grønnsaker kjennes i håndleddet…

Håper alle dere nyter lørdagskvelden. Selv tenker jeg ikke på noe annet enn håndleddet mitt. Skal jeg skrive det ordet litt flere ganger? Neida. Det kommer jo til å gå over. Det må det. For jeg har ikke plass til en betennelse i hverdagen min. Sånn er det bare. Noen som har et friskt håndledd til overs?

18 kommentarer til “Tusen Dråper Regn

 1. Rebecca

  Auau, høres ikke noe godt ut! Masse god bedring! Så ellers ut som en veldig koselig lørdag da 🙂

  Svar
 2. kristinefargerik

  Åh jeg gleder meg sååå til jeg flytter for meg selv, å får mitt eget kjøkken 🙂 DA SKAL JEG OGSÅ LAGE MAKRONER LIKE OFTE SOM DEG! Jeg er så misunnerlig, jeg vil også lage makroner flere ganger i mnd <3

  Svar: Hahahahaha <3

  Svar
 3. Nina

  Så utrolig snilt, foreldrene dine er heldige! 🙂 God bedring med håndleddet, krysser fingrene for at det ikke er alvorlig!

  Svar
 4. Elisabeth (fetche)

  Mmm 🙂 det så godt ut! Bortsett fra håndleddet da. Det fikk jeg også en periode da jeg trente mye styrke, men det gikk over når jeg lot den hvile over litt tid.. det som var kjedelig var bare å ikke kunne trene ordentlig.

  Svar: Åh, fetche, du kan ikke si sånn. Jeg er avhengig av å få trent ordentlig. Skal til legen til uken. Håper på en mirakelkur!

  Svar
 5. Lillesmurf - Kari

  Fine bilder søta 🙂
  Senebetennelse er ikke noe å tulle med. Hold hånden i ro nå søta <3 og bli fort frisk <3

  Svar: Takk! Holder den i ro så godt jeg kan. KJEDELIG!

  Svar
 6. Hilde

  Som jeg sa på twitter, så tror jeg også at jeg har senebetennelse. Det er kjempevondt, men heldigvis hadde mamma noen tabletter som heter Vectavir eller noe, og de hjalp! Dra til legen for å få deg noen tabletter 🙂 Det er bedre det enn å kanskje ha vondt kjempelenge!

  Svar: Har notert ned navnet! Skal til legen til uken 🙂

  Svar
 7. Maria

  Hei! Hvis det skulle vise seg å være en senebetennelse som sitter godt i, anbefaler jeg trykkbølgebehandling som eneste behandling. Det og å trene opp musklene igjen etterpå (men du trener jo mye styrke i rygg og armer så det er vel ikke der problemene kommer fra). Jeg er musikkstudent og fikk skikkelig senebetennelse i begge underarmene som varte i et år (ET ÅR!! helt krise når du er avhengig av å øve 6 timer om dagen!), og prøvde ALT før jeg endelig prøvde trykkbølgebehandling, som funka som faen. Unner deg absolutt ikke å få senebetennelse, så sjekk det ut! 😉

  Svar: Hei! Tusen takk for tipset! Gull verdt! 🙂 Skal helt klart spørre legen om det kan være et alternativ, for jeg vil bli bra! Problemene kommer nok ikke derfra nei, er ganske solid på styrken 😉

  Svar
 8. Karoline

  Hei 🙂
  Har du bestilt stevia fra iherb? Hvis du har det, gikk alt greit med betaling og frakt?
  Har så lyst til å bestille selv, men kjenner ingen som har noe erfaring med det så er så usikker..

  Svar: Ja, fra iHerb 🙂 Det gikk helt fint. Det er som regel steviapulver folk har problemer med å få, for det kan jo tollerne misforstå med mange andre stoffer. Men flytende er null problem 😉 Bruk gjerne kode VIG408 for 5 dollar rabatt 😉

  Svar
 9. Elise

  Kan du komme med oppskrift på det fyllet mellom vanilje makronene? Eller bare fortelle meg hvordan du lager de? 😀 Har kjempelyst til å prøve litt andre smaker og 🙂

  Svar: Jeg følger ikke noe spesiell oppskrift på fyllet jeg bruker i makroner, bare tar det første jeg kommer på. Denne gangen brukte jeg smeltet margarin, melis og noen dråper stevia med vaniljesmak 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *