Rusa

Jeg virkelig elsker mandager! Og nå som jeg har ferie blir de jo, om mulig, bedre enn noen gang. I natt fikk jeg ti timer med god søvn, og så bar det rett på 45 min spinning etterfulgt av ca. 40 min styrketrening. Da jeg kom hjem lagde jeg scones, og nøt en kjempegod lunsj mens jeg leste avisen. Beste starten på uken! Føler at kroppen smiler til meg når jeg behandler den på denne måten. Føler meg så frisk. Utrolig deilig følelse! Haha, hør jeg er i lykkerus. Jeg er jo glad i utgangspunktet, men når så mange endorfiner frigjøres i kroppen blir jeg helt rusa.

Scones med philadelphia light, tomat, agurk, salt og pepper. Gulrøtter og yoghurtmandler. Vitaminvann og kaffe.

Påfyll av vitaminvann fra Vitamin Well. Elsker at de sender meg slike pakker. Tusen, tusen takk, VW!

Har dere planer om å trene noe denne uken eller?

10 kommentarer til “Rusa

 1. Elise

  Jeg og vil ha gratis vitaminvann! Det er så godt 😀 Heldig du! Det første bildet er så heerlig, perfekt lunsj 🙂

  Svar: Det er det! Er superheldig! <3

  Svar
 2. Maja

  Åjadda! 😀 Jeg fikk ENDELIG en uke med tre økter forrige uke (leeenge siden sist…), og i dag har kjæresten og jeg vært på løpetur i marka fra Sognsvann til Ullevålssæter. Utrolig herlig! 🙂 Har planer om hvertfall to økter til i løpet av uken.

  Svar: Yey! Så deilig 😀

  Svar
 3. Susanne

  Dette er så definitivt en av mine favorittblogger! Blir i så utrolig godt humør av å lese det du skriver 😀

  Svar: Tusen, tusen takk for det! 😀

  Svar
 4. Brita Melissa

  Jeg løper oftere nå som jeg er hjemme på Hedemarken enn når jeg er i Oslo på Sats. Det er liksom lettere og ikke så tidkrevende å stikke ut døre og nyte god norsk natur : ) Heldig du som får Vitamin Well, og jammen får de god reklame via deg også 😛 hehe.

  Svar
 5. kristinefargerik

  Skulle ønske min mandag var like behagelig som din. Å at jeg fikk like mye søvn.. Neida, ikke sommerferie her i gården :p Men bra du koser deg snuppsi :*

  Svar
 6. Maria

  Det virka som en fin mandag 🙂 Bedre enn min værtfall, ble syk utover dagen så orka ingenting, har heldigvis gått litt over nå da 😀

  Svar
 7. Jorid

  Åh, bloggen din er så inspirerende! Får lyst å løpe meg en tur og lage god og sunn mat 🙂 Fortsett slik! 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *