26 juni 2011 -- 19:12

Etter en økt på SATS gikk turen til Bygdøy. Så mange vakre steder der. Og Rodeløkken kafé anbefales! Mange bord, god mat, og i det hele tatt et svært hyggelig sted. Jeg spiste en baguett med krepsehaler. Uvant å spise uten å vite mer eller mindre nøyaktig hva jeg putter i meg, men lunsj må man ha. Og godt var det! Ganske spesielt å ha kuene fra Kongsgården foran seg, og høye bygninger, hoppbakke og motorvei rett rundt hjørnet. Store kontraster. En fin avslutning på uken, slik søndager skal være.

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Ingrid sier:

  Hvilken SATS trener du på? Og er du fornøyd med senteret? 🙂

  Svar: Har medlemsskap så jeg kan trene på alle SATS-sentrene i Oslo 😉 Så det varierer litt. Som regel enten rett borti her, eller Spektrum. Er veldig fornøyd med å trene på SATS. Spesielt liker jeg Spektrum, men ikke til løping, for der er det ikke tv’er foran møllene. Sånn sett er Bislett bra. Men styrke foretrekker jeg i Spektrum. Hehe.

 2. Tonje sier:

  Åh, herlige søndag.

 3. Fine bilder. Høres ut som en herlig søndag søte du <3

 4. Nina sier:

  Fine bilder 🙂 Søndager er herlige!

 5. Luisa sier:

  Så nydelige bilder <3

 6. Twist sier:

  Det her høres kanksje litt dumt ut, men det er et virkelig problem for meg, siden jeg ikke er i syden så ofte..

  Hvordan er det du egentlig leser når du ligger på stranda? Hvordan holder du boka for ikke å få skille og ikke bli sliten?

  Svar: Haha, jeg føler med deg. Du kommer ikke unna å bli litt sliten i armene, men det er nettopp da du bytter stilling, og slik får du ikke skille. Du kan ligge på begge sidene, på ryggen, og på magen 😉 Bare varier litt! Magen holder man ofte ut lengst på.

 7. June sier:

  Herregud så fine bilder! Har du tenkt til å satse på fotograferingen din?

  Svar: Åh, tusen takk! 🙂 Det hadde jo vært kjempegøy å kunne ta det et steg videre, men det er så lite marked at jeg ikke kan se meg selv drive med (bare) det. Tiden vil vise… Jeg vil i hvert fall gjøre noe kreativt, kanskje skrive og ta bilder.

 8. Lene J sier:

  For noen utrolig nydelige bilder! 🙂 Du er sååå fin! ♥ Gleder meg til torsdag!

  Svar: Takk Lene! 🙂

 9. Søndag er digg! Fine bilder! Fin dag 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.