22 juni 2011 -- 16:22

Er så sliten i beina at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Etter en av de beste øktene mine på tredemølla noensinne (sykt gøy) var det bare å komme seg hjem for å dusje, spise og kaste på seg rene treningsklær igjen. Var på tur i to og en halv time, der ca. en halvtime ble tilbragt på en brygge ved vannet. Vi finner på så utrolig mye rart, så jeg lo fra start til slutt. Vi må jo ha tidenes beste humor.

Ja, vitaminvannet er sponset. Må jeg seriøst skrive det hver gang jeg har det med? Haha, 2011 altså.

En herlig dag så langt, selv om lårene mine spør om å få hvile. Og hvile skal de få. Snakkes!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Deilig å være skikkelig sliten å bena!! Er så utroliiiig godt å slappe av da 🙂 Heldigrisen som får sponset vitaminvannet da, det ser så godt ut 🙂

 2. Hehe er du pliktet til å ta med bilder av vitaminvannet i hvert innlegg 😉 ?
  Skjønner at du er sliten, bra jobba! 🙂 Det ene bygget der ga meg litt LOST-assosiasjoner.. veldig snodig!

  Svar: Nei, absolutt ikke. Er ikke pliktet til noen ting ang. det, men jeg tar jo bilder av hva dagene mine inneholder, og da er det ofte vitaminvannet er med 😉 Fra min side er det jo ikke ment som en push-reklame til dere, men siden jeg har fått det så må jeg jo tydeligvis skrive det 😉 Ikke noe verdensproblem, synes bare at det er litt teit. Og ja, det bygget var veldig snodig! Haha!

 3. Du er så flink 🙂 Jeg er mektig imponert 😀

  Svar: TAKK, Kari! 😀

 4. Lene J sier:

  Flinke, sporty jenta mi! 🙂 Fine bilder, du må være med å gå noen lange turer når vi får lille valpen vår! 😀

  Svar: Hihi <3 JA! Ah, jeg kommer til å ta den med meg hjem :P

 5. Luisa sier:

  Hadde skrevet det ti tusen ganger jeg hvis jeg hadde fått det sponset :p Det er så digg!! Flink du er uansett, virkelig motiverende 🙂

  Svar: Det er VELDIG digg 😀 Og så koselig å høre!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.