29 juni 2011 -- 12:18

Ah, neste uke står London for tur! Nye varer står på handlelisten, føttene er klare for å gå i det uendelige, kameraet er klart til å dokumentere turen, og feriepengene har tikket inn på kontoen. Jeg er KLAR med andre ord.

Og Gina, jeg kommer til å savne deg. Frokostene på Pret, de gode samtalene, de samme ønskene for dagen, de smarte tipsene, fortausølene… Og hvem skal ta bilde av meg når jeg kommer ut fra Balenciaga? Haha.

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Hilde sier:

  Nå gleder jeg meg bare enda mer til London-turen i august! 😀

  Svar: Det bør du absolutt! 😀

 2. I really like your blog! I’m your newest follower!

  Svar: Thank you 🙂

 3. Victoria sier:

  ååå så gøy!! Jeg drar nedover om 2 uker.. for første gang!! blir villt 😀

  Svar: Åh, heldig! Du må glede deg masse 😀 Og ha en SKIKKELIG bra tur!

 4. Du reiser så ofte til London, heldigrisen. JEG MÅÅÅ DIT SNART!!! Tipper du gleder deg :*

  Svar: Gleder meg masse! Kribler i kroppen, haha.

 5. Luisa sier:

  Så gøy! Nyt turen søta:) Håper vi får en smakebit av innkjøpene dine, de er alltid så fine!

  Svar: Du er søt! Takk 🙂

 6. Charlotte sier:

  Så gøy, jeg har ikke vært der siden 06/07, så hadde vært kjempegøy å ta en tur! Jeg har så lyst til å ta toget fra Paris, kanskje jeg får gjort det i løpet av neste år 🙂 God tur, jeg gleder meg til bilder!

 7. Charlotte sier:

  Ååh, reiser selv ned på mandag! Gleder meg så uendelig masse! Elsker London!! 🙂 Kos deg!

  Svar: God tur! 😀

 8. Nina sier:

  Jeg vil også en gang til 🙂 Gleder meg til å se kjøpene dine!

 9. Maria sier:

  Heldig 😀 Håper det blir tur til London i august/september med stop innom balenciaga og alexander mcqueen 😛

  Svar: Høres fantastisk ut!

 10. Jorid sier:

  Din heldiggris! Var i London sommeren 2009 og ble rett og slett forelsket i byen! Stor, flott, fin, ryddig (haha) og med et hav av shoppingmuligheter for den shoppingglade, slik som meg 😉 Har mast om å få dra tilbake dit i sommer, men ble en annen storby i stedet! Skal utvilsomt tilbake til London så fort anledning byr seg senere, da 🙂

  Kos deg masse i London, shop fine ting og spis god mat! Er veldig glad i bloggen din, den er så fin! <3

  Svar: Tusen takk! 🙂 Det er en herlig by. Får håpe du er tilbake i London om ikke så alt for lenge 😉

 11. Karoline sier:

  God tur! Gleder meg til å se hva du kjøper 😀

 12. Heldiggris 🙂 london er fantastisk <3

 13. Gina sier:

  Åå koos deg masse vennen,skulle ønske jeg var der!! Hadde de beste dagene med deg i london, savn savn savn <3

 14. jeg liker stilen din =)

  Svar: Takk! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.