16 juni 2011 -- 22:25

Jeg tror jeg nevner det i hvert innlegg, men jeg kommer ikke over hvor herlig det er med sommerferie. For all del, jeg elsker å studere, men det er jo alltids deilig med en ferie etter mye arbeid. Jobber jo noen dager i barnehagen, men det ser jeg på som en del av ferien. Det er jo bare kos. Og ellers går det i venner, trening og matlaging. Som vanlig! I dag har iPhonen fått være med på trening, så her kommer noen skikkelig uklare bilder.

På vei til å møte Tor-Arne, forså å gå til SATS.

På SATS. Vi varmer opp på mølla, og så er det styrketrening for alle penga.

Har nylig dannet et forhold til denne blå karen. Tror det skal bli en fin utvikling i det forholdet.

Etter styrketreningen ble det en halvtimes tur med mamma, etterfulgt av en halvtimes jogging. Kunne skrevet at turen med mamma var i rask gange, men dere kan ikke engang forestille dere hvor fort mamma går. Vanlige mennesker jogger i det tempoet.

Mamma og meg <3

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Elin sier:

  Du er flink som trener så mye som du gjør:) Jeg prøver å trene tre ganger i uka, men er ikke alltid like flink:)

  Svar: Alt er bedre enn ingenting 🙂 Tre ganger i uka er jo bra da! Jeg er i en skikkelig god treningsperiode, så jeg er veldig glad for at jeg hele tiden har lyst til å trene. Får så enormt med overskudd!

 2. Anette sier:

  Jeg liker han blå karen. 🙂 Du kommer til å like han bedre og bedre 😉

 3. Nina sier:

  Looking good 🙂 flinka!

 4. CAROLINE sier:

  sporty babe! du er så flink til å tene 😀 dette minner meg på at jeg må se å komme meg på treningsstudio jeg også.. begynner å bli en stund siden sist 🙁 haha!

  Svar: Bare å komme i gang! Du kommer garantert ikke til å angre 😉

 5. Merethe sier:

  Sporty frøken:) Du er inspirerende! Gleder meg til å komme i gang på mandag:)

  Svar: Hyggelig å høre! 🙂

 6. TT sier:

  Så først nå den nye headeren din! Så fin den var!

 7. Luisa sier:

  Du er så god treningsmotivasjon 🙂 Jeg har faktisk meldt meg inn i studio nå, gleder meg til å trene der!

  Svar: Så gøy! Og så hyggelig at jeg kan være med på å motivere. Det blir en slags motivasjon for meg óg 😉

 8. Du er så FLINK 🙂 Når sees vi på SATS Hauketo lurer jeg på 😀

  Svar: DET lurer jeg også på! Det må jo skje.

 9. Elise sier:

  Du ER så flink! Du er en stor inspirasjon 😉

 10. Liker joggeskoene på nederste bilde. Hvor mye ga du for de? I neeeeeeed! 😉

  Svar: Kjøpte dem i Nike-butikken i Amsterdam for ca. 800 kr 🙂 Helt fantastiske! Veier ca. ingenting, og er utrolig gode på foten. Og til og med Rachel Nordtømme har dem 😉 Haha

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.