5 juni 2011 -- 22:50

Som en avslutning på helgen tok jeg meg en sykkeltur på Nordstrand. Solen var på vei ned, og selv om ikke det er det smarteste tidspunktet å sykle på (med tanke på at man får solen i øynene og ikke ser hvor man sykler) så var det veldig pent å se på. La bak meg ca. 10,6 km og skal nå legge meg med god samvittighet. Ikke at det har noe å si for søvnkvaliteten min. Dere skal bare vite hvor mye jeg sover. Blir 9-10 timer nesten hver natt, med dyp søvn. Jeg er av de som får høre at jeg nesten virker bevisstløs når jeg sover, haha. Luksus!

Er så utrolig glad for å ha kjøpt sykkelsko, pulsklokke og sykkel! Nyter det virkelig.

Barneskolen min <3 Og litt av vgs’en min bak trærne der.

Helte i meg en halv flaske med lunkent vann underveis. (Fikset fransk manikyr på meg selv på fredag!)

Til slutt var det tid for klesvask. Føler jeg vasker treningsklær hele tiden, så nå har jeg bestilt meg litt nytt. Noe sier meg at det ikke kommer til å utgjøre den store forskjellen, men etter jeg har vært hos Nike i London om en måneds tid blir det nok bedre tilstander. Natta, dere!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Fransk manikyr er ikke så vanskelig som alle skal ha det til. Øvelse gjør mester og det går lekende lett med neglelakksettet fra depend. Fin vannflaske du har, jeg har lik.

 2. Luisa sier:

  Så herlig 🙂 Heldige du som sover så mye! Deilig 🙂

 3. Du er så flink 🙂 Fine bilder også 😀

 4. Så helt herlig ut!! 🙂

 5. Maria sier:

  Så nice ut 🙂

 6. Hvor kjøper du treningstøy? Trenger litt tips, og JA! det er Nike som gjelder… 😉

  Svar: Det meste har jeg vel egentlig kjøpt i utlandet. Footlocker og NikeTown i både New York, Amsterdam og London. Savner NikeStore bak Oslo City! 🙁 Men XXL og slikt fører vel også Nike. Jeg gleder meg til å dra til London snart for å handle hos Nike. Det er jo Nikehimmel rett ved siden av Topshop i Oxford Street. Fem etasjer eller noe, med bare Nike.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.