18 juni 2011 -- 9:28

Jeg har holdt min del av avtalen, så da regner jeg med at vitaminvannet mitt er på plass på mandag.

Trodde virkelig ikke at en kake med så lite karbohydrater og kalorier skulle være noe god. Kake er jo usunt, det tror i hvert fall hjernen min. Kvæfjordkaken ble kjempegod, så denne anbefaler jeg absolutt. Jeg har planer om å prøve ut mange av oppskriftene til FunksjonellMat. De har jeg har prøvd så langt har slått veldig godt an.

Overskriften er det nordsamiske navnet på Kvæfjord kommune, haha.

Nå stikker jeg på trening med Tor-Arne, med et håndledd som dessverre har blitt verre igjen… God helg!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Hilde sier:

  Jeg har aldri vært noen fan av Kvæfjordkaken i og med at jeg er allergisk mot nøtter og mandler, men den der så skikkelig god ut! Og fortsatt god bedring med håndleddet! De senebetennelse-greiene er kjipe greier altså.. Mitt har heldigvis blitt myyye bedre 🙂

 2. Elise sier:

  nam, den så god ut!

 3. Lene J sier:

  Den kaka er jeg vokst opp med! 🙂 Bestemors favoritt, og serveres i alle bursdager! 😉

 4. jenny sier:

  den kalles også for verdens beste, og det er vel ikke helt uten grunn? 😉

  Svar: Hehe, jeg vet, men jeg synes ikke at den er SÅ god 😛

 5. Marita sier:

  Kaka blir og kalla «Verdens beste», og er ein fast hit hjå oss i alle bursdagar og liknande. Blir og supergod viss du blande romkrem i kremen 😀

  Svar: Ja, det er jo «nasjonalkaken» vår så den serveres nok hos veldig mange tradisjonsbevisste familier 😉

 6. Pernille sier:

  Åå! Så fin header du har fått! 😀

  Svar: Takk! 😀 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.