Dagen i dag

Det er ikke spesielt morsomt å ha ferie når det høljer ned ute. Alt jeg vil gjøre er å gå tur, sykle, ta bilder og sitte på uteservering. Med andre ord bare ting som egner seg i oppholdsvær. Men jeg skal nok finne på noe å gjøre. Rydde, lese, lage lister, vaske tøy, også er det alltids noen jeg kan plage på Skype.

Rød grapefrukt er på tilbud hos IcaNær, og jeg har selvsagt slått til!

Det var oppholdsvær de timene jeg var på shopping. Heldigvis!

Blazer og bukse: H&M. T-skjorte: BikBok. Skjerf: Alexander McQueen. Sko: Monki. Veske og armbånd: Balenciaga. Klokke: Marc by Marc Jacobs. 🙂 (Pluss rødt undertøy; skikkelig matchende!)

Kjøpte meg en bluse og en blazer på H&M, i samme farge. Koselige sommerplagg.

Til lunsj ble det scones – noe som på kort tid har blitt en hit her. Kan gi dere oppskriften hvis det er av interesse?!

Haha, for et innlegg. Bare blablabla. Jaja, sånn går’e.

12 kommentarer til “Dagen i dag

 1. Helen

  Utrolig freshe sko! Lenge siden du kjøpte de? M I S U N N E L I G 😉
  du ser og selvfølgelig veldig fresh ut!

  Svar
 2. Elise

  Ja takk til oppskrift! Skal prøve ut fem nye oppskrifter i sommer, og en av de ble makronene 🙂 De så kjempegode ut.

  Svar
 3. vivian

  Åh, så herlig. Dagene mine har vært så utrolig stressende. :/

  Du har en herlig blogg! Så glad jeg fant den. 🙂

  Svar
 4. Anne

  Kjenner igjen den der, jah. Bur i Bergen og i dag er første dag på leeenge eg har hatt fri og det ikkje har hølja ned… Men rød grapefrukt og nye fine rosa plagg lyser alltids litt opp! 😀

  Svar
 5. Maren

  Ja, legg ut oppskriften 🙂

  Jeg lurte også på om du har noen tips til hva man kan spise og ikke spise når man vil ned i vekt? Eventuelt si hva du pleier å spise til frokost, lunsj og middag? : )

  Svar: Legger ut oppskriften i morgen! 🙂 Alt i alt handler det om at du får i deg færre kalorier enn du forbrenner. Jeg bruker mynetdiary i ny og ne for å se an hvordan jeg ligger an. Det er gratis, og det er også app til iPhone 🙂 Der kan du skrive ned alt du spiser og drikker, i tillegg til trening, så får du en fin oversikt over hvordan matinntaket ditt faktisk ser ut 🙂 Jeg spiser ingen faste ting til frokost, lunsj og middag. Men egg, tunfisk og mager kesam har vært gode hjelpere for min del 😉 IKKE sammen selvsagt, hehe.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *