26 mai 2011 -- 18:04

I sted ringte det på døra. Jeg åpnet opp døren. Mannen utenfor sto i DHL-uniform, med en stor eske i hendene. Jeg signerte papiret hans og smilte. Så gikk jeg opp, åpnet esken, og smilte til to fine fra Alexander Wang.

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Maria sier:

  Show us, show us 😀

  Svar: Will do! 😀

 2. Stilig å få en slik pakke døra 😉

 3. Susanne sier:

  Åh pakker på døren. Kan gjøre en trist dag ganske så mye lysere!

  Svar: Og de kan gjøre en lys dag helt topp! 😀

 4. Kine sier:

  Jeg misunner veskene dine.
  Du ønsker ikke å selge balenciaga work’en by any chance?

  Slitan med ny veske, som vi sier i Bergen 🙂

  Svar: Selge babyen min? Hehe. Nei, jeg har ingen planer om det gitt. Er så glad i veskene mine at det sikkert er usunt. Men hvis jeg skulle finne på å selge noen av dem, så skal jeg helt klart gi beskjed via bloggen!

 5. Luca sier:

  Hurra for W og W. WordPress og Wang. Hurrrrr

 6. jenny sier:

  er det dine nye freja boots som kom seilende til deg i dag? de må du vise oss!! jeg er så misunnelig!

  Svar: Jøss, du følger med 😀 Skal ta bilder for dere nå 😉

 7. Kine sier:

  Hehe, jeg skjønner det. Har selv to Miu Miu’er, men har nå virkelig fått lyst på Balenciaga Work. Antar at det blir sommerens kjøp.

  Fin idé med treningsmål og veskekjøp som premie! 🙂
  Du er flink!

  Svar: Ah, heldig du er! Balenciaga Work anbefales virkelig, så om det blir sommerens kjøp så er det et godt kjøp! Treningsmål og premier er virkelig gull verdt! Wang-pakken jeg har fått i dag er premie for -10 kg på vekta, pluss 70kg i knebøy 😉 TAKK!

 8. Renate sier:

  Elsker pakker i posten 😀 Vi må jo få se 😀

 9. CAROLINE sier:

  oææ, spennende! 😀 show us!

 10. Maja sier:

  Oioioi! SNAKKER vi Freja-boots, eller? 😀 Spennendeee! Gleder meg masse til å se dem på! 🙂 Og det er vel fortjent, altså.

 11. Ida sier:

  Ååh, gøy 🙂

 12. Luisa sier:

  Ooooo 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.