Rock on

Det som så ut til å bli en veldig hyggelig dag fikk en ikke så hyggelig vri. Det var endelig på tide med litt Erikke-og-Kamilla-tid igjen. Vi tok turen til Pascal for å spise makroner og drikke kaffe. På Pascal har de tidenes beste kaffe mocca. Men dessverre blir jeg skikkelig kvalm av varm melk. Drikker det så sjelden at jeg glemmer det fra gang til gang. Og denne gangen gikk det dessverre ikke like bra som tidligere. Kvalmen tok overhånd, og jeg måtte forlate Erikke i byen etter bare to og en halv time. Kjedelige greier. Er heldigvis bra igjen nå.

Fine Erikke min<3

Parken på St.Hanshaugen er så flott!

Følte meg nesten litt rocka i går, noe jeg egentlig ikke er.

I dag skal jeg passe Øya. Håper været blir greit slik at vi kan få gått en lang tur. Kan godt regne for turens skyld, men jeg vil jo ta bilder! Tenkte å lage franske makroner også, så jeg får lagt ut en ny oppskrift til dere. Den gamle er jo litt… stygg. Ønsker hver og en av dere en god helg! Tusen takk for alle de herlige kommentarene i det siste!

7 kommentarer til “Rock on

  1. Marie

    For en fin park! Skikkelig grønn og idyllisk. Makroner har jeg faktisk ikke smakt enda, men jeg har hørt at de skal være veldig gode 🙂 Ha en fin lørdag!

    Svar
  2. Maja

    Syns du passer finfint som litt rocka, jeg. 🙂 Og oppskrift blir bra!! Sliter litt med å få til min egen, så en sniktitt på din blir nok bra. 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *