Office Helena

For et par år siden fant jeg de perfekte sandalene. Jeg tjente ikke penger, og sandalene var av skinn, og i tillegg ikke maskin-lagde, så det var ikke aktuelt å bestille dem. Kjøpte heller utallige par i plast, som ga ubehag på flere plan. For litt siden la Marte N. ut et innlegg om sandalene hun ønsket seg. Og der var de. Sandalene jeg fant den gangen. Fra Office. Nå tjener jeg penger, og nå er sandalene mine. Og de er så herlige. Har gått med dem i en times tid allerede, og jeg ser for meg at disse blir favoritter i lang, lang tid. Så jeg vil gjerne tipse dere om dem.

Jeg har i størrelse 37, og som dere ser passer de helt perfekt. Mine nye favoritter.

20 kommentarer til “Office Helena

 1. hanne

  de er super fine! har prøvd de selv i London, men følte ikke at de satt noe bra på foten min i det hele tatt:(

  Svar: Ah, var litt nervøs for det selv, men føler de funket fint på mine føtter. Og ja, de er fiiiine 🙂 Digg skinn óg.

  Svar
 2. Karoline Natalia

  De er faktisk veldig like et par jeg har fra forever21. De ble flittig brukt i fjor og er ikke i skinn, så de ser ikke så bra ut lenger. Dine kommer nok til å holde mye lenger. Det er uansett lurt å kjøpe skinnsko av litt bedre kvalitet, de holder lenger og er bedre for foten : )

  Svar
 3. kristinefargerik

  FINE, selv eeelsker jeg mine sandaler fra Acne <3 Greit med perfekte sommersko, hihi 😀 Gratulerer med skoene da, så deilig at du endelig fant de da 😀

  Svar
 4. Phoebe

  Tusen takk for knalltips! Det blir nok et par sandaler på meg i sommer, men jeg må nesten vente til vannet i kroppen er borte og mini er ute. Litt håpløst å finne de perfekte sandalene nå for så å bannes over at de er for store om to måneder. hehe

  Svar
 5. Nina

  Så fine, jeg savner et par brune sandaler 🙂 Forresten, hva anbefaler du – 3 eller 4 netter i London? Aldri vært der og er nesten stressa før avreise:-P Haha

  Svar: Hva skal du/dere der? Er det shopping-ferie, og dere skal få med dere Big Ben, London Eye og litt sånn? Benytter dere tiden ordentlig så får dere gjort utrolig mye hvis dere er der 3 netter. Anbefaler å skrive ned alt dere vil få med dere FØR avreise, og så kanskje planlegge hva som ligger i nærheten av hverandre og slikt. Da utnytter dere tiden ordentlig, og får gjort mest mulig på kort tid. Jeg har sett alle de typiske turist-tingene, så for meg er det mer om å nyte den andre kulturen. Gå på puber, shoppe de tingene jeg har planlagt, gå i parkene, ta bilder… Nyte ferien og livet 🙂 Bare å spørre mer hvis du lurer på noe 🙂

  Svar
 6. Nina

  Det er en slags “ferdig-med-eksamen/kjæreste-tur” 🙂 Så forhåpentligvis blir det litt av alt. Shopping, sightseeing, park, bilder osv. Vil ikke la hele turen gå med til shopping, derfor har jeg planlagt de fleste kjøpene allerede! Men kanskje det er nok med 3 netter da 🙂 Det går jo alltids an å dra tilbake 😉 Takk for svar!

  Svar: Ah, så herlig! Hvis dere har tid og penger til å bli fire netter er jo selvsagt det genialt. Men tre holder i forhold til at dere får opplevd veldig mye på de dagene. Hvis flytidene er gunstige, så får dere jo masse tid! 🙂 Uansett, det blir nok kjempebra! 😀

  Svar
 7. Nina

  Jeg gleder meg masse! 🙂 Tror nok det blir bra uansett hva vi bestemmer oss for.

  Jooo, jeg lurte på én ting til – VAT. Husker du minstebeløpet?

  Svar: Det er lavt. Sånn 315 kroner eller noe mener jeg å huske. Jeg spør riktignok bare om vat-refund-lapp hvis jeg kjøper noe av større verdi. Å stå i lang kø for å få tilbake 5 kr er ikke verdt det 😛

  Svar
 8. Nina

  Haha, nei – tenkte på det etter jeg hadde spurt :p
  Vurderer et par litt større kjøp, så da kan jeg spørre om det da! 🙂

  Svar
 9. Lillesmurf - Kari

  SV: Hehehe.. Ja jeg fikk også lyst å teste ut å ligge på magen neste gang. Jeg kommer LETT til å gjøre det. Er egentlig mest glad i å ligge på magen ellers så kanskje dette gjør solariumen enda diggere 😀

  Svar
 10. Mia

  Guri, de perfekte sandalene jo!! Har du bestilt de online? Hvor mye betalte du i såfall for frakt? =)

  Svar: Det ble ca. 550 kr for sandalene og frakt 🙂 Bestilte de fra office.co.uk og fikk dem på døra etter noen dager. Er veldig fornøyd! 😀 Deilig med ordentlig materiale på sandalene.

  Svar
 11. Mia

  Det var ikke gærent! Tror jeg skal bestille meg et par etter jeg er ferdig med eksamen som premie, hehe:)

  Svar: Absolutt ikke ille 😉 Go for it!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *