27 mai 2011 -- 8:32

De mest komfortable hælene jeg har. Ikke så rart, med tanke på hvor mye de støtter rundt hele foten. Og det deilige skinnet er ikke dumt det heller. Synes absolutt de er kulest brettet ned, slik som de skal være, men det er jo kjekt å ha muligheten til å ta dem helt opp óg. Og slikt startet mitt forhold til Alexander Wang, i størrelse 37.

Av Kamilla | 29 Kommentarer »
 1. Stilige. Moro å få sett de i den fargen også. Gratulerer 🙂

 2. Susanne sier:

  Åå gratulerer! De var flotte til deg 😀

  Svar: Takk! 😀

 3. Sandra sier:

  de er råfine!

 4. Lena sier:

  Fantastiske!!! Du er heldig!!! 😀

 5. Åh så har du kjøpt DE…. Åh herregud. Jeg syns de der er såå mye finere enn de sorte og har siklet på de i en evighet. Er de virkelig komfortable??

  Svar: Ja, det synes jeg også! Gleder meg til å få tatt dem ordentlig i bruk. Og de er nok faktisk de mest komfortable hælene jeg har. Nå har jeg aldri gått i wedges da. Folk sier jo at det er så behagelig, men den sammenligningen kan ikke jeg ta i bruk. Og jeg bruker jo ikke hæler til å vandre rundt i byen med i timesvis. Jeg bruker det når jeg skal noe. På restaurant, ta noen drinker ute, eller i bursdag osv. 😉

 6. Martine sier:

  de var faktisk helt insane fine! Nå har jeg lagt de til i «spare mappa mi», hihi! Men jeg lurte på, synes du det er verdt å bruke så mye penger på noe som vil bli slitt? Vekser skjønner jeg veldig godt, men sko blir jo slitt.

  Svar: Hehe, de lå i «spar penger til dette»-mappen min óg. Nå er de flyttet over i «kjøpt» 😛 Jeg synes det er verdt det når det gjelder både sko og vesker. Jeg bruker jo ikke de dyrene skoene mine SÅ mye, og jeg ser jo an hva jeg skal før jeg bruker dem. Ville ikke brukt Louboutinsene mine på en rølpefest for eksempel, hehe. Ikke at jeg noen gang drar på rølpefest, men du skjønner nok hva jeg mener 😉

 7. Løvinnen sier:

  Utrolig fine!

 8. Nina sier:

  Ah, de var mye finere enn de svarte 🙂 Herlige sko – og A.Wang <3
  Gratulerer, vel fortjent antar jeg 😉

  Svar: Ja, ikkesant? Synes disse er de fineste 🙂

 9. Nøve sier:

  Herreguuuud. <3

 10. Ida sier:

  DE var dødsstilige på deg, Kamilla!!

  Svar: Takk, Ida! 😀

 11. Personlig klarer jeg ikke gå så mye på heler – får simpelten så vondt i føttene. Men de så jo ut som de hadde skikkelig god støtte rundt foten da:)

 12. Jealous much!! De var fantastiske <3

 13. Anna sier:

  Råkule sko..Ble litt småsjalu nå 😉

  http://annamargrete.wordpress.com

 14. Nina sier:

  Sv: Veldig enig med deg 🙂 Og når man først bruker mye penger er det jo fantastisk å tenke på at man kan ha det for alltid 🙂
  Men ja, jeg kjøper begge deler når det gjelder klær, har noe dyrt og noe billig – og det tror jeg at jeg skal fortsette med 🙂

 15. NIIIIIIIIIIICE!
  Fine sko! Fine du!

 16. Maria sier:

  O-M-G!!!! De vil jeg ha i sorte… det er perfekte sko <3

 17. NYDELIG! Jeg skal ærlig innrømme at jeg MEGET misunnelig <3

 18. Julie sier:

  Wow! Så stilige de var, og så tøff du er som tør å bruke sånne sko! De skiller seg virkelig ut i mengden av ensfargede pumps. Jeg venter forresten spent på ditt innlegg om Mac, likt det du hadde om iPhone. Jeg fant det veldig inspirerende! Fortsett å vær den jordnære bloggeren jeg har et inntrykk av at du er, jeg liker’e! 🙂 God helg!

  Svar: Åh, tusen takk for en fin kommentar. Jeg må ha verdens beste lesere altså. Innlegg om mac er på vei, jeg har bare vært litt treig 😛 Har absolutt ikke glemt at du ønsket deg det 😉 God helg til deg óg!

 19. Luisa sier:

  De var rålekre på deg søta!

 20. Tonje sier:

  Åhh…perfeksjon!

 21. jenny sier:

  ååå, så fine de var!! har sett på dem helt siden livingdoll kjøpte dem. nå tror jeg at favorittene er disse fremfor de svarte. hvor fantastiske er de ikke en sommerkveld med brune legger? håper du koser deg masse med dem og bruker dem flittig!!!

 22. Marte sier:

  Dødsfine sko 🙂

 23. Kari sier:

  Så nydelige! Elsker de 🙂

 24. Karoline sier:

  Fineste skoene jeg har sett på LENGE!

 25. Karoline sier:

  Oh no you didn’t! Dritfine 😀

 26. trude sier:

  shitt kamilla! hvor er de kjøpt? kunne tenkt meg å bestille de selv! og hvor mye ble alt i alt med toll og moms?

  Svar: HER kan du kjøpe dem! De er på salg 😉 http://www.shopbop.com/freja-bootie-115mm-20mm-alexander/vp/v=1/845524441892514.htm?folderID=2534374302050950&fm=browse-brand-shopbysize&colorId=12293 Bare størrelse 36 og 37 igjen.

 27. Marion sier:

  Jeg var innom Shopbop nå.. og har veeeldig lyst på de skoene der! Så nydelig farge da. Men lurer på om de er normale i str. ? Jeg bruker som regel bare 36.. noen ganger 37.. så litt vanskelig å vite.. 🙂

  Svar: Da ville jeg nok gått for 36! De er normale i størrelsen, men pga åpningen foran virker de en smule store. Jeg bruker vanligvis 37, og har mine i 37. Kunne nok hatt 36 óg, men 37 funker fint. Så ta den størrelsen du vanligvis ville valgt – ikke noe større! 😉

 28. katri sier:

  hey!

  do you think the sizes are normal, i understood that you took size 37. is that your regular size? how do they fit?

  i have the size 35 and they are now for 228 € so i would love to buy them. should i take mu normal 35 size or maybe 36?

  another question: my feet are really wide. are the shoes too thin?

  thank you so much for the answer!

  Svar: Hi! Yes, I got the shoes in 37, and that’s is my regular size. I would’t go up a size. Order your regular size, or maybe one down, because of the open toe. My feet are normal I think, maybe a bit wide. I guess they’re not too thin, I haven’t really thought about it. The 37 fit my feet perfectly, but I could also have ordered 36. Hope that answers your questions 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.