Beat it

Jeg hadde rett og slett en herlig dag i går. Og så utrolig mange flotte bunader det var å se! Har delvis lyst på selv, men jeg føler man blir så forpliktet til å bruke det hvis man først har det. Det er jo svindyrt! Uansett. Vi fikk bord med en gang (!!!) og ble sittende på Aker Brygge i tre og en halv time, med god mat og god drikke. Det ble selvsagt litt alkohol, og jeg fikk tidenes sterkeste mojito. Det var godt da, mojito er jo av de beste drinkene.

Forresten! Vet dere hva det ene korpset i toget i byen spilte? Beat it! Av Michael Jackson! Fikk hakeslepp! Trodde de var forpliktet til å spille 17.mai-sanger jeg… Men for all del, beat it er utrolig kul.

Håper dere koste dere  i går. Nå er det tilbake til normale dager, og for meg betyr det jobb, studier og trening. Sånn jeg liker det. Det er en så herlig luksusfølelse over det å kunne ha det så bra som det jeg har det for tiden!

8 kommentarer til “Beat it

  1. Guro

    Forpliktet til å spille 17. mai-sanger? Virker ikke slik, du. For to år siden spilte korpsene seg ihjel på Fairytale. Da var det like før jeg gikk hjem og la meg :p

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *