3 april 2011 -- 9:18

Det var så hyggelig å se Susanne, Elisabeth og Sofie igjen i går! Vi fire holder sammen, og uansett om det er to dager siden sist, eller flere måneder, så har vi noe å le av. Bare jeg tenker på oss fire, og sommeren 2010, kan jeg få latterkrampe for meg selv. Så mange morsomme minner!

Nå skal jeg snart ned på SATS for ukens siste treningsøkt, og så tror jeg nok at jeg må sette av litt tid til skolearbeid. Er jo i London mesteparten av neste uke, så da går det med noen lesedager. Ikke at det gjør noe, jeg gleder meg masse til å lage herlige minner med Gina. Og shoppingen trenger jeg vel ikke nevne engang…

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Elin sier:

  Veldig fine bilder:) Rosa og fint he he;)

 2. Celine sier:

  Damn, sykt fin ring!

 3. SÅ fint.. Elsker rosa <3

 4. Erica sier:

  Nydelig! 😀

 5. Maja sier:

  Kjempe fint 🙂

 6. så søtt!
  fine bilder 🙂

 7. Den største rosa ringen der var kjempe fin 🙂

 8. Så fint! Utrolig fin ring 😀

 9. Kjempefint tilbehør! Likte spesielt ringen med hestesko 🙂

 10. Luisa sier:

  A touch of pink er herlig 🙂 Flott bilde av deg søta!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.