2 april 2011 -- 15:19

Overskyet, fuktig og noen varmegrader. Perfekt turvær! Øya og jeg gikk ca én mil i dag, og koste oss masse med å ha turveiene nesten for oss selv. Jeg tenkte mye på hvor trist det er at båndtvangen begynte 1.april, men jeg er av de som respekterer lover og regler, så båndet var på fra start til slutt. Helt unødvendig. Det blir jo bare til at jeg må stoppe hver gang Øya skal snuse på noe, og hun må stoppe hver gang jeg skal ta et bilde.

Mens jeg tar bilder benytter Øya tiden til å danse… Eller noe.

«Kamilla, skal vi leke?»

I kveld er det prins- og prinsessebursdag som står på planen, så nå må jeg finne antrekk. Kos dere i kveld!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. Så fine bilder <3

  2. toroborgen sier:

    fint jobbvær spørr du meg.

  3. susanna sier:

    ja båndtvang liker ikke hunden her i huset heller. huff.

  4. Herlig på tur i skog og mark 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.