18 april 2011 -- 15:13

Kjole: Topshop. Armbånd: Balenciaga.

Prøvde den nye kjolen min for første gang i helgen. Den er gjennomsiktig bak – for å si det mildt. Men det er ingenting en lang blazer ikke kan løse. Den er så fin ellers, så jeg må jo få brukt den.

Har som vanlig startet uken med spinning, og de neste timene skal jeg bruke på å prøve å få ferdig oppgaven min. Det er bare det at det er en smule vanskelig å konsentrere seg når det er blå himmel, sol, og varmt ute. Og når man får sms med spørsmål om man vil være med på Aker Brygge er det litt kjipt å måtte si nei. Men jeg har isdate i morgen, så den helt store sorgen er det vel ikke. Det er viktig å ha prioriteringene på plass!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Går jo finfint an å snike med seg laptopen og bøkene ut til hagen, balkongen eller en parkbenk, da. 🙂 Det har hvertfall jeg gjort i dag! Satt først én time og så tre kvarter ute i solen og jobbet med eksamenslesingen. Funket heeeeeeeelt ok. 😀

  Svar: Ja, jeg har pleid å ha med macen ut på verandaen. Men to ord har forandret den muligheten: nye naboer. Det er ikke mulig å få gjort stort ute lenger dessverre. Så mye bråk at jeg ikke hører mine egne tanker. Får se om de kanskje drar på påskeferie 😀 *krysser fingrene*

 2. ingunn sier:

  Nydelig kjole, og armband!

 3. Solveig sier:

  Du ser tynnere ut nå. Og for et stilig armbånd! Kan du fortelle oss hva du gjør for å gå ned i vekt? og hvor mye har du gått ned?

 4. Luca sier:

  Åh, elsker kjolen. Thank you! Vet, det er helt fantastisk! 🙂

 5. Love the dress <3 Nydelig <3

 6. Helene sier:

  Jeg foreslår at du kjøper en liten underkjole som du kan ha under kjolen, så slipper du å tenke på at den er gjennomsiktig.

  Svar: GODT forslag. Hvor får jeg kjøpt noe slikt? 😀

 7. Siv Annette sier:

  Ahh, dette blogginnlegget skrek sommer! 😀 Kjolen ser nydelig ut! Og jeg tenkte jeg bare skulle tipse videre på underkjoletipset over her; de har masse underkjoler på lindex, og helt sikkert på h&m og, og helt sikkert på cubus, finnes vel egentlig over alt, når jeg tenker meg om 😉

  Svar: Ah, okei, da får jeg nesten ta turen innom de butikkene en dag. Henger det ved undertøyet da eller? Haha. Har aldri eid en underkjole, og aldri tenkt over plagget, så er litt blank 😛 Men finner det vel 😉 Takk for hjelpen!

 8. Luisa sier:

  Så fine, du har god smak 🙂 Liker godt fargen på armbåndet!

 9. dame sier:

  Kjempefint armbåndet! Originalt og tøft!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.