Juliet

Hils på Juliet, min nye sykkel. Jeg er SÅ fornøyd! Var på XXL for å kjøpe, og fikk beskjed om at sykkelen skulle være ferdig i løpet av én time. Jeg kjøpte litt ekstrautstyr som måtte monteres. Timen gikk helt utrolig sakte! Gikk i sirkel i Oslo sentrum. Så var ventetiden over, og Erikke og jeg gikk for å hente Juliet. Hun var verdt ventingen.

Og ja, modellen heter Juliet, det er ikke et av mine rare navnepåfunn.

Kjøpte kombi-pedaler, slik at jeg kan sykle med vanlige sko, og sykkelskoene mine.

Også måtte jeg selvsagt ha hjelm. Og lås. Og støtte. Følte jeg kjøpte alt som var mulig, haha. Men jeg skal sørge for at det er verdt hver eneste krone! Gleder meg til å sykle i marka, og sykle til steder der det er fint å ta bilder.

Oppdatering: årets første sykkeltur (på 13 km) er gjennomført, med ny sykkel og ny pulsklokke! Holdte på å tryne første gangen jeg skulle stoppe, pga. det var uvant med sykkelsko ute, men fikk raskt teken på det. Heldigvis!

9 kommentarer til “Juliet

  1. Luisa

    Så gøy! Fine Juliet 🙂 Jeg elsker å sykle, det er egentlig det jeg trener for tiden, sykler i ca 1 time og så tar jeg fatt på manualer og styrketrening når jeg kommer hjem, elsker det 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *