Jentekveld

Jentekveld i den nye leiligheten til Susanne sto på agendaen i går. Taco (vegetar), film, nøtter, M, prating, og latter. De andre lagde taco mens jeg tok bilder, og spiste det som er min nye nøttefavoritt. På vei hjem gikk Elisabeth og jeg oss litt vill (noe som ikke gir spesielt god stemning etter den siste tidens hendelser i Oslo) og vi spurte tydeligvis en kjendis om veien. Jeg aner ikke hvem han var, men gøy likevel. (Hva het han, Elisabeth?)

Nå har jeg ferie! I tolv dager, om jeg har talt riktig. Må riktignok gjøre en del skolearbeid, men det skal nok bli tid til litt ferieaktiviteter óg. Må jo nyte at halve Oslo er bortreist! Også må det gjøres plass til litt godis.

Slapp blogging denne uken kommer av flere ting, blant annet at jeg har jobbet masse, og at jeg får angst av å gå inn på min egen blogg. Trenger sårt ny header. Får se om påsken gir tid til slikt.

6 kommentarer til “Jentekveld

  1. Linn

    Åh, fri i tolv dager hørtes fantastisk ut. Om jeg hadde hatt det hadde det blitt brukt kun til trening, soving, cafebesøk og biiittelitt vin/drinker… mmm

    Svar: Vel, hadde du hatt så mye skolearbeid som ventet på deg, som det jeg har… 😛 Hehe. Men det blir mye trening, kafébesøk og is óg 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *