16 april 2011 -- 3:45

Jentekveld i den nye leiligheten til Susanne sto på agendaen i går. Taco (vegetar), film, nøtter, M, prating, og latter. De andre lagde taco mens jeg tok bilder, og spiste det som er min nye nøttefavoritt. På vei hjem gikk Elisabeth og jeg oss litt vill (noe som ikke gir spesielt god stemning etter den siste tidens hendelser i Oslo) og vi spurte tydeligvis en kjendis om veien. Jeg aner ikke hvem han var, men gøy likevel. (Hva het han, Elisabeth?)

Nå har jeg ferie! I tolv dager, om jeg har talt riktig. Må riktignok gjøre en del skolearbeid, men det skal nok bli tid til litt ferieaktiviteter óg. Må jo nyte at halve Oslo er bortreist! Også må det gjøres plass til litt godis.

Slapp blogging denne uken kommer av flere ting, blant annet at jeg har jobbet masse, og at jeg får angst av å gå inn på min egen blogg. Trenger sårt ny header. Får se om påsken gir tid til slikt.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Linn sier:

  Åh, fri i tolv dager hørtes fantastisk ut. Om jeg hadde hatt det hadde det blitt brukt kun til trening, soving, cafebesøk og biiittelitt vin/drinker… mmm

  Svar: Vel, hadde du hatt så mye skolearbeid som ventet på deg, som det jeg har… 😛 Hehe. Men det blir mye trening, kafébesøk og is óg 🙂

 2. Luisa sier:

  Så kos! Ha en flott ferie søta, til tross for skolearbeid 🙂 tror du greier å kose deg uansett!

 3. Herlige bilder 🙂 Jentekvelder er alltid kos 🙂
  God ferie søta 🙂

 4. Elin sier:

  Jentekveld er moro det da:)

 5. Koooooooooos deg i påsken! 🙂

 6. Elisabeth (fetche) sier:

  Haha ja, det var litt av en tur 😛 hjelp. Det var Rønning (fra Bye&Rønning) 😛 haha… og jeg må bare si: http://www.dagbladet.no/2011/04/17/nyheter/voldtekt/innenriks/16221633/

  Svar: Haha, ja det kan man trygt si. Rønning faktisk, takk! JEG VET! Jeg blir helt kvalm. Ene voldtekten var til og med på et utested! Det er ikke trygt å være inne, og det er ikke trygt å være ute. Veldig kjekt. Makan, fetche.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.