En ny tid

Endelig, dere. I dag har det vært så deilig i hovedstaden. Det har ikke bare vært sol; det har vært varmt! Erikke og jeg tok den faste turen innom Deli de Luca før vi trasket litt rundt i vårværet. Det virker som at halve Oslo har ligget i dvale i vinter, og nå har alle våknet opp. Masse mennesker på uteserveringene, og i gatene.

Enriqo! Vi har ikke sett hverandre på over en uke nå, så en gjenforening var på sin plass. Her tror jeg hun forteller meg noe veldig spennende om en viss måke. Bokstavelig talt. (Vi har veldig god humor.)

I dag fikk jeg i hvert fall et stort håp om at vinteren faktisk er over, og jeg håper så inderlig at det stemmer.

7 kommentarer til “En ny tid

 1. sølvi

  helt enig! plutselig er det jo FOLK ute i gatene;) herligherlig.. gleder meg til å sitte på utecafè å myse mot solen jeg:-)

  Svar
 2. Charlotte

  Ser deilig ut med vårvær! 🙂 Jeg har et spørsmål! Har lest på bloggen din at du har vært en del i Nice. Jeg skal på ferie til Nice, Antibes og Villefranche-sur-mer (20min med tog fra Nice) i april/mai, og ville gjerne høre om du har noen tips! 🙂

  Svar
 3. Marte N.

  For en veske!! <3

  Liker bloggen din veldig godt! Første gang jeg er innom i dag, men det blir definitivt ikke den siste. =)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *