12 mars 2011 -- 10:31

I går var jeg sammen med Lene og Stine for å se Tone ha konsert. For et dyktig kvinnemenneske. Jeg har alltid hatt sansen for henne, men i går ble jeg rett og slett imponert. Hun står på, gjør sin greie, er jordnær, skjønn, og morsom. Også den stemmen da. Faktisk ennå bedre live enn på cd. Definitivt en type konsert jeg kunne tenke meg å dra på flere ganger. Og som vanlig var det bare én måte å se en konsert på; fra første rad!

Jeg har bare tatt konsertbilder én gang før, så det er en av mine svakeste fotosider. Brukte feil objektiv, og i det hele tatt… Menmen, det ble jo noen greie bilder likevel. Øvelse gjør mester, så jeg får bare øve meg.

Håper alle dere herlige lesere har en fin helg! Her er det lesing og trening som står på planen.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Løvinnen sier:

  Det hørtes ut som en bra konsert! Fine bilder:)

 2. Ingeborg sier:

  Tone er nydelig. Kos deg på trening!

 3. Likte bildene jeg 🙂 God lørdag søta <3

 4. Tonje sier:

  Jeg likte bildene! 🙂 Såg ut som en bra kveld.

 5. Tusen takk for en kjempe fin kveld.
  Koselig å se deg igjen!

  Stine xx

 6. Monique Lund sier:

  Nei, gud så vittig! Ja, jeg vil anbefale å prøve kolokrem sin – jeg er ganske mye mer fornøyd med den enn depend sin! 🙂

 7. Lene J sier:

  Tone er fantastisk! 🙂 Det er du og Stine også! 😉 Herlige bilder!

 8. Luisa sier:

  Så koselig, Tone er superflott! Er ikke så begeistret for musikken hennes egentlig, har hørt gjennom den siste plata, og føler den er litt kjedelig for min smak, men den er nok mye mer underholdende live 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.