23 mars 2011 -- 8:53

Fordi tirsdager på SATS bare blir tull (vi kaller det FreakyTuesday) så tok vi like gjerne turen ut i marka. Igjen! Om det ikke var sesongens siste tur så var det nok ikke langt i fra. Varmt om dagen + kaldt om natten = isete føre. Så vi får se. Vi hadde i hvert fall en fin tur i dag, fra Skullerud til Mariholtet. Nesten i Akershus fylke.

Lånte mamma sine skisko. Som en ny verden for føttene i forhold til mine slitte kladder.

Jeg er selv mørkredd, og anbefaler egentlig ikke andre å gå i skogen om kvelden, selv om det er lysløype. Svart som kull rundt deg likevel. Evt kan du gjøre som meg; ha med deg en som kan beskytte deg fra… elgen?

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Haha, jeg er også mørkredd, måtte garantert hatt noen som kan beskytte meg 🙂 Virker som du nyter skiløypene, heldig! 🙂

 2. Løvinnen sier:

  Virkelig hekta på ski du:D

 3. Ingeborg sier:

  Åh, du er sprek altså! Får NESTEN litt dårlig samvittighet over min egen latskap…

 4. Heidi sier:

  Oh jeg elsker mørket! SÅ deilig å gå tur da:)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.