Mariholtet

Fordi tirsdager på SATS bare blir tull (vi kaller det FreakyTuesday) så tok vi like gjerne turen ut i marka. Igjen! Om det ikke var sesongens siste tur så var det nok ikke langt i fra. Varmt om dagen + kaldt om natten = isete føre. Så vi får se. Vi hadde i hvert fall en fin tur i dag, fra Skullerud til Mariholtet. Nesten i Akershus fylke.

Lånte mamma sine skisko. Som en ny verden for føttene i forhold til mine slitte kladder.

Jeg er selv mørkredd, og anbefaler egentlig ikke andre å gå i skogen om kvelden, selv om det er lysløype. Svart som kull rundt deg likevel. Evt kan du gjøre som meg; ha med deg en som kan beskytte deg fra… elgen?

5 kommentarer til “Mariholtet

  1. Luisa

    Haha, jeg er også mørkredd, måtte garantert hatt noen som kan beskytte meg 🙂 Virker som du nyter skiløypene, heldig! 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *