Lunsjtips

Ettersom dette lunsjtipset slo godt an, tenkte jeg å komme med et til. I går var det kylling på menyen her, og det ble to fileter til overs. De må man jo få brukt. Så da blir det kyllingsalat til lunsj i morgen. Kyllingfiletene ble krydret og stekt i ildfast form i 30 min ved 200 grader, og de er oppbevart i en boks i kjøleskapet over natten. Det kan holde med én filet, men jeg har en såpass aktiv jobb så jeg vil være sikker på at jeg har med meg nok mat.

 • 2 kyllingfileter
 • 1/2 agurk
 • 1 paprika
 • 1 avocado
 • Mais (jeg fikk ikke plass)
 • Salatkrydder
 • Olivenolje

Kutt opp kylling og grønnsaker, ha på krydder og noen dråper olivenolje. Rør, ta på lokk, og sett i kjøleskapet.

Raskt å lage, sunt, og veldig godt. Fint å ha lunsjen klar så man slipper å lage den om morgenen.

12 kommentarer til “Lunsjtips

 1. Susanne

  Nam! Elsker middagsrester som man kan lage god lunsj av! Forresten, liker veldig godt det nye designet ditt. Enkelt, rent og pent! 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *