London calling

Dette liker jeg; London i april og London i juli! Tenker stadig vekk på hva jeg skal pakke, og hva jeg skal handle. Som dere sikkert har skjønt er jeg ikke så begeistret for å handle haugevis med ting jeg kanskje får bruk for en gang. Handler heller færre ting av god kvalitet, som jeg vet jeg får masse glede av. Og sånt kan bli dyrt. Har heldigvis vært flink til å spare i noen måneder. Også gleder jeg meg til å være med Gina på den første turen. Vi har jo aldri reist sammen før (med mindre Høvringen kvalifiserer) så det tror jeg blir veldig gøy. Elsker London!

10 kommentarer til “London calling

  1. Elise

    Så gøy, du er bra heldig 😀 Gleder meg til å se kjøpene du skal gjøre! Jeg prøver å bli litt bedre til å kjøpe ferre ting av kvalitet, enn masse som jeg kommer til å bli lei av fortere.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *