Light lace

Jeg gleder meg så utrolig mye til å gå i kjoler igjen. Om vinteren blir det nesten aldri til at jeg går i kjoler på hverdagene, men så fort snøen forsvinner, og fottøyet kan forandres, da kommer kjolene mine frem. Vet det kan bli lenge til, men det er ingen skam å drømme seg bort i sitt eget skap.

Fra New Look.

Neglelakk: Chanel. Armbånd: Marc Jacobs og Louis Vuitton. Ringer: Rachel Leigh, Kenneth Jay Lane, House of Harlow, YSL x2. Smykke: aner ikke, men det er favorittsmykket mitt. Kan åpnes.

Fra BikBok, New Look og Nelly.com

Verdens beste!

Ballerinasko fra H&M.

Utfordrer deg til å nevne én ting du gleder deg til å gjøre når snøen forsvinner. Min liste er lang.

20 kommentarer til “Light lace

 1. Luisa

  Så masse nydelig <3 Kjolen ser ut som en drøm. Er det fargen Ballerina fra Chanel? Elsker den i så fall, har den på neglene as we speak 🙂

  Svar: Nei, det er Allegoria. De er veldig like, men Allegoria er bittelitt mer rosa tror jeg.

  Svar
 2. Silje Iren

  Det første jeg skal gjøre når solen sender varme stråler og snøen er borte, er og ta i bruk sommerkjolene mine igjen og sitte på utekafe med alle venninne samlet hjemme igjen etter ett studieår spredd rundt om i hele landet 🙂 Gleder meg

  Svar
 3. Maren

  Jeg gleder meg til å sitte i parken med gode venner! Gleder meg til å bare gå ut av døra med kjole og en lett jakke.. det skal bli deilig! Er lei av snø og vinter nå 🙂

  Svar
 4. Thea

  Åååå, det må nok å gå i kjoler. Jeg elsker kjoler! Å kjenne vårlukten og se grønt vakkert gress med nydelige blomster mens jeg går i kjole og solbriller, det er herlig det 🙂

  Svar
 5. Rebecca

  Nå er det ikke noe snø her hvor jeg er, men går jo fremdeles med vinterjakken, så ballerinas hadde fort blitt kaldt. Det jeg derimot gleder meg til når det blir varmere er å kunne sette meg ned på en parkbenk når jeg går tur med hunden, kjenne solen varme og drømme meg bort.

  Svar
 6. Renate

  Er egentlig samme som deg, begynne å ta frem vår og sommer klær igjen, og slippe å bruke hauevis av klær for å ikke fryse ihjel, ja det gleder jeg meg til!

  Svar
 7. Hilde

  Spise jordbær og kjenne gress og sand under bare føtter. Lette sommerklær og unger med skrubbsår på kneet, dører og vinduer skal få stå oppe, nyte grillmat og lyse deilige kvelder…..SUKK:-)

  Svar
 8. susanna

  Har sett at flere har nevnt YSL, men hva står det før? 🙂

  Svar: Mener du hva bokstavene står for? Yves saint Laurent. Et luksusvarehus (altså et merke), oppkalt etter den franske designeren Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent.

  Svar
 9. Marianne

  Gleder meg til lukten av vår, trær som får nye knopper, lette klær og sko betyr lenge turer i skog og mark:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *