History has a way of repeating itself

Livet, dere. Livet. Det behandler meg så utrolig bra. Og at Vitamin Well sender meg denne pakken var en helt fantastisk overraskelse, som bare gjorde meg mer glad (om mulig). Dere husker kanskje dette innlegget? Da visste jeg jo at pakken skulle komme. Denne gangen ante jeg ingenting. TUSEN TAKK, VW!

Litt ufresht ansikt, men jeg tok bildet rett før jeg skulle på trening.

Flere som har spurt hvor man får kjøpt disse flaskene. Narvesen, 7/11, Rema1000, Deli de Luca og store/sentrale Ica-butikker er i hvert fall de jeg vet om som selger det. De er på en del automater også. God helg!

14 kommentarer til “History has a way of repeating itself

  1. Erica

    Lucky girl! 🙂 Takk for det, blir litt av et skippertak nå frem til mandag ;p
    Så gøy med jobb i barnehage da 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *